Küçücük çocuklar yaşlı adamlarla cinsel ilişkiye girdi! Utanmadan o anları videoya aldı! Savunması kan dondurdu

İngiltere'de yaşayan Hashim Hussain isimli kişi, polis çevirmesine takılınca ortaya çıkan gerçekler mide bulandırdı. Polis, şüphelinin telefonunu kontrol edince karşılaştığı şeylerle şaşkına döndü. Şüphelinin telefonunda iki yaşlı erkekle birlikte bir grup genç kızın müstehcen videoları çıktı. Hashim Hussain'in açıklamaları ise ağızları açık bıraktı. Husssain, ''O kadar da küçük değillerdi'' diyerek kendisini savundu.

Küçücük çocuklar yaşlı adamlarla cinsel ilişkiye girdi! Utanmadan o anları videoya aldı! Savunması kan dondurdu

Hashim Hussain'in alkollü araç kullanması tüm iğrençlikleri ortaya çıkardı. Araçta ve şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda mide bulandıran görüntülere ulaşıldı. Telefondaki videolarda yaşlı adamlar, alkol ısmarladıkları küçük kızları zaman zaman çocuk parklarına kimi zaman da evlerinde ağırlayıp cinsel ilişkiye giridiyor. 

Mide bulandıran görüntüler

Hashim, iki yaşlı erkeği genç kızlarla cinsel ilişkiye girerken filme almıştı. Şüpheli kızların rızası olduğunu söylese de polis memurları duruma ikna olmadı. 18 yaşından küçük kızlarla da cinsel içerikli videoların bulunması mide bulandırdı. 

Her koşulda kurbanlar 

Hussain'in davası sürerken, temyiz talebinin yargıç tarafından reddedildiği bildirildi. Duruşmada yetkililer, olayın detaylarından bağımsız olarak kaydedilen görüntülerde genç kızların her koşulda kurban olduğuna inandıklarını dile getirdiler.