Fulya Zenginer'e büyük şok! En yakını tarafından dolandırıldı!

İki yıl önce Kuntay Tarık Evren ile evlenen ve 3.5 aylık hamile olan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, anneannesi tarafından dolandırıldığını itiraf etti. İşte detaylar...

Fulya Zenginer'e büyük şok! En yakını tarafından dolandırıldı!

Anneannesi tarafından dolandırıldığı haberleriyle gündeme gelen Fulya Zenginer, olayla ilgili ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, anneannesi ve onun kardeşlerine dava açacaklarını söyledi.

Fulya Zenginer, geçtiğimiz günlerde anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığı haberleriyle gündeme geldi. Babasını küçük yaşta kaybeden, annesi de üç yıl önce yaşamını yitiren oyuncu, akrabalarının kendisine karşı yaptıkları planla şaşkınlık yaşadı. İki yıl önce Kuntay Tarık Evren ile evlenen ve 3.5 aylık hamile olan Zenginer’in büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Eşinin bu zorlu süreçte bir an olsun yanından ayrılmadığı Zenginer, şimdilerde anneannesine dava açmaya hazırlanıyor.

"Kendisini Allah’a havale ettik"

Fulya Zenginer, bu olayın ardından ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Bunun hakkında sadece bir defa konuşacağım. Hamileyim ve bu gerçekten yaralayıcı bir konu. Çıkan haberler doğru. Anneannem bizden arsanın satışı için erkek kardeşine vekalet vermemizi istedi. Sonrası da malum, 'satamadık' dedikleri arsayı satıp bölüşmüşler. Hamile olduğum için yıpranmamam adına ablamla konuyu kapatacaktık ancak ben hakkımı yedirirken çocuğuma hakkını yedirmemeyi öğretemem. Bu yüzden avukatımla görüşüyorum. Nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine karar veriyoruz. Kendisini Allah’a havale ettik zaten, şimdi de adalete havale edeceğiz."

“Arsayı satamadık”

Fulya Zenginer’in dedesinden kalan milyonluk arsada kuzenleriyle birlikte payı vardı. Erkek kardeşleriyle beraber plan yapan anneanne, torunlarından vekalet istedi, “Arsayı satayım, herkese kendi payının parasını vereyim” dedi.

Zenginer ve kuzenleri, anneanneye vekalet verdi. Bir süre sonra büyük dayısına telefon açan oyuncu, “Arsayı satamadık” yanıtını aldı. Ancak kuzenlerinin açtığı davayla şoke edici gerçekle yüzleşti: Arsa satılmış, parası da anneanne ile kardeşleri arasında paylaştırılmıştı.