Kurban Bayramı tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı? Erdoğan'dan bayram tatili açıklaması, Kaç gün tatil

Milyonların gözü kulağı Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağında... Peki Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram tatili 9 gün oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre bayram tatili kaç gün oldu? İşte haberin tüm ayrıntıları...

Kurban Bayramı tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı? Erdoğan'dan bayram tatili açıklaması, Kaç gün tatil

Kurban Bayramı geldi çattı. Bir çok vatandaş bayram tatili için hazırlıklarını yaptı. Kimi öncesinden kimisi ise bayram da tatile çıkma planlarını yaptı. Ancak 4.5 günlük kurban bayramı tatilinin hali hazırda 9 güne çıkması söz konusu. Peki nasıl olacak? Bayram tatiileri turizm açısından büyük önem arz ediyor. Ancak tatiilerin uzaması da hükümetin elinde, peki kurban bayramı tatili uzayacak mı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak... 

Milyonlarca insanı Kurban Bayramı'nda tatlı bri telaş sardı. Bayram telaşının yanı sıra Kurban Bayramı Kaç gün gibi sorular da aranmaya başladı. Peki Kurban Bayramında vatandaş kaç gün tatil yapacak? Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu? Bilindiği üzer hali hazırda Kurban Bayramı tatili 4.5 gün olacak? Ancak Bugün toplanacak olan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında bayram tatili 9 güne çıkabilir. 

Kurban Bayramı tatili hangi günlere denk geliyor? 

9 Temmuz cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı tatili 12 Temmuz Salı günü sona eriyor. Ancak bu hafta bir de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik bayramı ise Cuma gününde denk geliyor.Vatandaşların gözü ise Bugün Erdoğan'ın kabine sonrası açıklayacağı konular arasında yer alıyor. 

Bayram tatili 9 gün olur mu?

15 Temmuz Demoktası ve Milli Birlik bayramının Cuma gününe denk gelmesi turizm kalkındarmak gibi durumlar göz önüne alındırıldığında Kurban Bayramı Tatili'nin 9 gün olması kuvvetle muhtemel. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı  Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısı bugün saat 14'te başlayacak. 

Kurban Bayramı'nın heyecanının yanı sıra kurbanlık fiyatları da el yakıyor. Vatandaş ise kurbanlık alırken kara kara düşünüyor.