Kürtajı kabul etmeyen sevgilisini öldürdü

17 yaşındaki liseli, hamile kalan 16 yaşındaki liseli sevgilisini kürtajı kabul etmediği için kalbinden bıçaklayarak öldürdü ardından cansız bedenini çöp kutusuna attı.

Kürtajı kabul etmeyen sevgilisini öldürdü

Amerika'nın Indiana eyaletine bağlı Mishawaka'da yaşanan korkunç olayda 17 yaşındaki Aaron Trejo isimli genç aynı liseye gittiği 16 yaşındaki Breana Rouhselang'ı ve karnındaki bebeği öldürmekten suçlu bulundu.

Aaron ve Breana'nın arkadaşlığı kısa süre içerisinde sevgili ilişkisine döndü. Gençler cinsel birliktelik yaşayınca Breana hamile kaldı. Aaron, ikisinin de yaşlarının küçük olmasından dolayı Breana'ya kürtaj olmasını önerdi.

Genç kız bebeğini doğurmak isteyince ikilinin arasında tartışma çıktı. Yanında getirdiği bıçağı genç kızın kalbine saplayan Aaron, cansız bedenini bir restoranın arkasındaki çöp kutusuna attı.

Aaron Trejo, Breana Rouhselang'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.
Aaron Trejo, Breana Rouhselang'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Polise itiraf etti: 1 hafta planladım

Aaron, yakalanması ardından polise verdiği ifadede cinayeti bir hafta önce planladığını ifade ederek suçunu kabul etti. Mishawaka lisesinde öğrenci olan Aaron ve Breana'nın arkadaşları tarafından sevildiği ifade edildi.

Breana'nın ailesi kızlarının hamile olduğunu bilmediklerini belirterek, böyle bir şeyden haberdar olmaları halinde ellerinden geleni yapabileceklerini söyledi. Aaron'ın kızlarının ve karnındaki bebeğinin hayatını almasının kabul edilebilir olmadığını söyleyen acılı aile kızlarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Aaron'ın 45 ila 65 yıl arasında ceza alması bekleniyor. Karar duruşması 7 Ocak'ta yapılacak.