İbrahim Tatlıses konserde oğluna ateş püskürdü! "Be gerizekalılar!"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de hayranlarıyla buluştu. Son günlerde oğlu Ahmet ve ilke eşi Adalet Hanım ile yaşadığı problemle gündeme gelen Tatlıses, konserde oğluna ateş püskürdü. "Akli melekeleri yerinde değil, vasi atansın" diye kendisine dava açan oğlu Ahmet'e "be gerizekalılar" diyerek isyan etti.

İbrahim Tatlıses, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam 6. kez hayranları karşısına çıktı. Sabah’ın haberine göre Tatlıses, Ortaköy Meydanı'na kadar kuyruk oluşturan hayranlarına konser verdi. Hayranlarına, "Görüyorum ki siz bu yorgunluğa değiyorsunuz" diye seslenen usta sanatçı, konserde bir ara, sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen hayranını sahneye çağırdı ve genç adam "Sevdiğime en sevdiğim insanın önünde evlenme teklif etmek istedim" deyince duygusal anlar yaşadı.

İbrahim Tatlıses konserde oğluna ateş püskürdü! "Be gerizekalılar!" - Resim : 1

"BE GERİZEKALILAR!"

Konser esnasında hayranlarıyla dertleşen İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kendisine vasi davası açan büyük oğlu Ahmet'e, "Bana akli dengesi yerinde değil diyorlar, be gerizekalılar, aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?" diye ateş püskürdü.