Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle

Burak Özçivit'in 'Osman' karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman son bölüm full izle! İşte, Kuruluş Osman son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle

Burak Özçivit'in 'Osman' karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça olarak yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman son bölüm full izle! 19 Ocak 2022 tarihinde Kuruluş Osman son bölüm full internete yüklendi. Kuruluş Osman 78. bölümde;

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 1

Vezir Alemşah'ı Bilecik Kalesi'nde köşeye sıkıştıran Osman Bey hiç beklemediği bir tuzağa düşerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nın eline geçer. Osman Bey ve alpleri esir edilip ağır işkenceden geçirilir. Vezir Alemşah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir!

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 2

Vezir Alemşah, bu anı büyük bir gösteriye çevirme derdindedir ve Bilecik Kalesi'nde kurulan darağacında Osman Bey'in boynuna urgan geçirir! Geyhatu ve Moğolların dönüşü dengeleri nasıl değiştirecek? Geyhatu ve Osman Bey nasıl karşı karşıya gelecek? Geyhatu'nun Altuğ Alp'i infaz etmesine Osman Bey nasıl tepki verecek?

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 3

Gündüz Bey kardeşinin ölümüne karar veren Vezir Alemşah'tan ne isteyecek? Tekfur Nikola, Kosses'ten nasıl hesap soracak? Malhun Hatun, Bala Hatun ve Kayılar; beylerinin esir düşmesine nasıl tepki verecek?

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 4

Kuruluş Osman 77. bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman 77. bölümde; Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır. 

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 5

Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için Osman Bey'in planı ne olacaktır?

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 6

Gizlice Kayı Obası'na giden Osman Bey'i bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'la nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 7

Kuruluş Osman 78. bölüm izle

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Kuruluş Osman dizisinin konusu nedir?

Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş'un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

Kuruluş Osman 78. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 9

Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Burak Özçivit
  • Serhat Kılıç
  • Yıldıray Şahinler
  • Rüzgar Aksoy
  • Şeyma Korkmaz
  • Serdar Kayaokay
  • Melis Gürhan
  • Gizem Kala
  • Can Bartu Arslan
  • Serhat Parıl
  • Oğuzhan Karbi
  • Serdar Akülker
  • Rıdvan Uludaşdemir
  • Burak Alp Yenilmez
  • Recep Çavdar
  • Yiğit Eser
  • Ali Karaağaç