Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle

Burak Özçivit'in 'Osman' karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İzleyiciler, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 85. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte, Kuruluş Osman son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle

Burak Özçivit'in 'Osman' karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 85. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 9 Mart 2022 tarihinde Kuruluş Osman son bölüm full internete yüklendi. Kuruluş Osman 85. bölümde;

Osman Bey uzun ve zorlu bir sürecin ardından nihayet Kayı Obasındadır. Ezeli düşmanları Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı ele geçirmek ilk hedefidir. Osman Bey hedefleri doğrultusunda nasıl bir strateji izleyecektir? Konur'dan şüphelenen Vezir Alemşah, Konur Alp'in Osman Bey'le olan ilişkisini ortaya çıkarır. Konur'u bekleyen büyük tehlike nedir? 

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 1

Osman Bey Vezir Alemşah ve Geyhatu'yu yakalamak için büyük bir oyun kurar. Oyununun sonunda Vezir de Geyhatu da elindedir. Osman Bey, Vezir Alemşah'tan gizli ortağını öğrenebilecek mi? Osman Bey'in kendisine ihanet ettiğini düşünen ve Konya'dan kalkıp Kayı Obasına gelen Selçuklu Sultanı Mesud için bardak taşmıştır artık. Osman Bey'den, Vezir Alemşah ve Geyhatu'yu kendisine vermesini ister. Osman Bey, "Gayrı açılsın o kör gözler. Aksın zalimlerin kanı" diyerek Sultan Mesud'la köprüleri atar.

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 2

Alaeddin'in doğumuyla şenlenen obaya beklenmedik bir misafir gelir. Oba'da büyük değişikliklere yol açacak bu misafirler kimlerdir? Hangi amaçla Kayı obasına gelmişlerdir. Geyhatu ve Vezir Alemşah'ı ele geçiren Osman Bey büyük bir zafer kazanmışken Umur Bey'den gelen haberle oba çalkalanır. Hac dönüşü himayesi ile şehit edilen Umur Bey'in cenazesi Kayı Obası'na getirilmiştir. Babasının öldürülmesi karşısında Malhun Hatun yıkılırken Umur Bey'e kim ve neden kıymıştır?

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 3

Kuruluş Osman 84. Bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman 84. Bölümde; Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamışken birden karşısında Vezir Alemşah'ı bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler. Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sıyrılır.  Geyhatu'nun izini sürmeye başlar. Fakat geride kalan alplar yaralı halde Vezir Alemşah'a esir düşerler? Alplar'ın akıbeti ne olacaktır? Bala Hatun'un doğum sancıları başlamıştır. Kayı Obasında Bala'nın doğum telaşı varken Vezir Alemşah obaya yıldırım gibi düşer.

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 4

Vezir Alemşah Osman'a olan hıncını hatunlarından çıkarmaya kararlıdır. Hatunları yargılayacaktır. Onları tutuklatıp Söğüt'e doğru yola çıkar. Bala'nın sancıları dinmemektedir. Hatunlar düştükleri zor durumdan nasıl kurtulacaktır? Geyhatu ağır yarasına rağmen ustaca saklanmayı başarır. Fakat Osman'ın daima bir planı vardır. Osman Bey Geyhatu'yu nasıl yakalayacaktır? Bir yandan Geyhatu'ya hesap sormak için uğraş veren Osman Bey Bala Hatun'un haberini alır. Osman Bey Bala Hatun'u görebilecek midir?

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 5

KURULUŞ OSMAN 85. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 85. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

Kuruluş Osman dizisi konusu nedir?

Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş'un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

Kuruluş Osman 85. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 85. bölüm full izle! Kuruluş Osman son bölüm izle - Resim : 7

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burak Özçivit
  • Serhat Kılıç
  • Yıldıray Şahinler
  • Rüzgar Aksoy
  • Şeyma Korkmaz
  • Serdar Kayaokay
  • Melis Gürhan
  • Gizem Kala
  • Can Bartu Arslan
  • Serhat Parıl
  • Oğuzhan Karbi
  • Serdar Akülker
  • Rıdvan Uludaşdemir
  • Burak Alp Yenilmez
  • Recep Çavdar
  • Yiğit Eser
  • Ali Karaağaç