Kuruluş Osman dizisi 38. Bölüm Fragmanı izle, "Olan yine Kayı'lara olacak!"

ATV'nin çarşamba akşamları reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Targun Hatun'un Osman Bey'i kandırdığı ve kötü emellerinin olduğu ortaya çıkıyor.

Kuruluş Osman dizisi 38. yeni bölümü ile 16 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kuruluş Osman Dizisi 37. Bölüm Özeti

Nikola kendisini Yavlak Arslan'ın düzenlediği toplantıda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos'un da yokluğundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi'ni yeniden eline geçiren ve Kayı bayrağını surlara diken Osman Bey, bu başarısıyla Savcı Bey ve Dündar Bey'i telaşa sürüklüyor.

Osman Bey'in Kayı Obası'nı ateşe attığını iddia eden Savcı Bey kardeşi ile yollarını ayırırken; Yavlak Arslan, Cerkutay'ın Osman Bey'in eline geçtiğini öğrenince kurduğu tuzağın kendisini vuracağını anlayarak harekete geçiyor. Bala Hatun, Osman Bey'le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun'la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşıyor. Kulucahisar'ı kaybeden Nikola'nın hamlesi ne olacak?

Osman Bey, Targun Hatun babasını kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenecek mi? Ertuğrul Bey, vasiyetini açıklayacak mı? Yavlak Arslan; Geyhatu'nun gerçekleri öğrenmemesi için nasıl bir hamle yapacak? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Hazal Hatun, Dündar Bey'in beylik hayalini canlandırabilecek mi?