Ünlü oyuncudan mutlu haber!

Kuruluş Osman dizisindeki Selcan Hatun karakteriyle sevilen oyuncu Didem Balçın sosyal medya hesabından mutlu haberi paylaştı. Balçın kısa bir süre sonra anne oluyor.

Ünlü oyuncudan mutlu haber!

Oyuncu ve tiyatrocu Didem Balçın anne olacağı haberini takipçilerine ve sevenlerine müjdeledi. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan güzel oyuncu Didem Balçın ve avukat Can Aydın, Mayıs ayında salgın nedeniyle sadece yakın çevrelerinin katıldığı sade bir törenle dünyaevine girmişti.

Mutlu çift evliliklerini bebekle taçlandırdı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Balçın, mutlu haberi sevenleriyle paylaştı.

Didem Balçın paylaşımında "Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoğrafı. Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize." dedi.

Aydın Ailesi, geçtiğimiz günlerde bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendi. Ünlü oyuncu ve eşi, bu mutlu haberi sadece aileleri ve dostlarıyla paylaştı.