3 bomba transfer birden!

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim dahil oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümlerinde Çağrı Şensoy, Yurdaer Okur ve Burak Çelik rol alacak. İşte Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kuruluş Osman kadrosu...

3 bomba transfer birden!

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisi yayımlanmaya başlayacağı esnada Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel ve Ayşegül Günay gibi isimlerle anlaşmıştı.

Yayımlanmaya başladığı ilk günden beri reytinglerde zirvedeki yerini koruyan Kuruluş Osman, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak kurduğu tiyatro ile adından söz ettiren Yurdaer Okur'un Kuruluş Osman dizisine transfer olduğu öğrenilmişti. Okur'un dizide 'Balgay' karakterine hayat vereceği ortaya çıktı.

Son olarak ise FOX TV ekranlarında yayımlanan Savaşçı dizisinden Çağrı Şensoy da Kuruluş Osman'a transfer oldu. Şensoy, 'Berkutay' karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Kuruluş Osman transferlerindeki son isim ise erken final kararıyla herkesi şaşırtan Sevgili Geçmiş dizisinden gerçekleşti. Burak Çelik, Kongar' karakteri ile sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Kuruluş Osman'ın son bölümünde neler oldu?

Kuruluş Osman 9.son bölümde; düşmanlarından intikamını almak noktasından hiç vakit kaybetmeden harekete geçen Osman ve Alpleri, güçlerini birleştirerek Kalanoz'un hain girişimini engellemeyi başarmıştır.

Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanı öncesi seyircisini ağırlayan son bölümünde; Osman Gazi'nin, Şeyh Edebalı'ya alçakça plan yapan Kalanoz'un sonunu getirmesi olayların seyrini değiştirerek gerilim dolu anların yaşanmasına zemin hazırladı.

Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanında ise gidişatı tamamen etkileyen olay sonrası Osman Gazi ile Alişar'ın karşı karşıya geldiği sahne tüm dikkatleri üzerine çekerken, ''Bazı hasımlar vardır ki pusatla yenilmez, hüner akıldadır! Akıl pusatını bile, yola koyul'' şeklinde sözlere yer verilmesi gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vuracak ayrıntılar içerisinde bulunuyor.