Kuruluş Osman’da tehlike çanları! Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Kuruluş Osman 111.bölüm izleme ekranı!

ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinde heyecanlı bölümleriyle sevenlerini adeta ekranlara kilitliyor. 111. bölümüyle ekranlara gelen Kuruluş Osman’da neler olduğunu seyirciler arama motorlarında aratıyor. İşte Kuruluş Osman dizisinin 111. ve en son yayınlanan bölümüyle ilgili tüm detaylar ve Kuruluş Osman izleme linki…

Kuruluş Osman’da tehlike çanları! Bala sağ salim kurtulabilecek mi? Kuruluş Osman 111.bölüm izleme ekranı!

Başrollerinde Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un yer aldığı Kuruluş Osman’da sular durulmuyor. Kuruluş Osman dizisi 111.bölümüyle ekranlara geliyor. Reytingleriyle gündeme gelen Kuruluş Osman'da bu hafta Osman Bey ve alpları Dergah'a yapılan baskın için Söğüt'e girdiklerinde büyük bir tuzakla karşılaşırlar. 

Osman Bey, Sultan Mesud'u teslim edecek mi?

İsmihan Sultan; Şeyh Edebalı'yı ele geçirmiş, onun üzerinden Bala Hatun'u da tuzağa çekmeyi planlamaktadır. İsmihan Sultan'ın oynadığı oyunla Bala Hatun zindana düşer. İsmihan Sultan, Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'yı Marmaracık Hisarı'nda hapsetmektedir. Öktem Bey ve Bengi Hatun'un bu durum karşısındaki tutumu ne olacaktır? Osman Bey, Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için neler yapacak?
İsmihan Sultan, Osman Bey'e karşı Olof'u en zehirli silahı olarak kullanacaktır. Osman Bey, Bala Hatun ve Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için zindana ulaştığında karşısında Olof ve İsmihan Sultan'ı bulur. İsmihan Sultan gözünü karartmıştır. Bala Hatun'u ve Şeyh Edebalı'yı öldürmemek için tek şartı Sultan Mesud'un getirilmesidir. Osman Bey, Sultan Mesud'u teslim edecek midir?

Söğüt'te bulaşıcı hastalık iyice yayılmıştır. Malhun Hatun ve Kumral Abdal hastalığı çözmeye çalışırken hiç beklemedikleri bir tehlikeyle burun buruna kalırlar. Zehrin panzehiri bulunmazsa bütün şehir yok olacaktır. Hastalığın çaresini bulabilecekler midir?

KURULUŞ OSMAN BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ