Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi yayınlandı

İkinci sezonuyla ATV ekranında seyirci karşısına çıkacak ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezon afişi yayınlandı.

Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi yayınlandı

Kuruluş Osman’ın ikinci sezon afişi, sosyal medyada kısa sürede on binlerce yorum ve beğeni alarak en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 

Osman Bey rolüyle milyonların gönlüne taht kuran yıldız oyuncu Burak Özçivit’in yeni imajıyla ilk kez görücüye çıktığı afişte, Türk kültürünün güçlü simgelerinin yer alması dikkat çekti. Özçivit’in kısalan saçları ve sakalıyla birlikte değişen imajı, oyuncunun Türkiye ve dünyadaki hayranları tarafından beğeniyle karşılanırken, yeni sezona dair beklentiyi de artırdı.  

İlk sezonun finalinde Kulucahisar Kalesi’ni fetheden Osman Bey’in yeni hedefleri de dizinin hayranları arasında merak konusu oldu. 

 Seyirciden büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’, kadrosuna katılan yeni oyuncularla da adından söz ettiriyor.

 Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi yayınlandı - Resim : 1