Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Karaman'da evlilik teklifi aldığı teyzesinin oğlu 28 yaşındaki Hüseyin B.'yi reddeden 26 yaşındaki Hemşire Emine A., Hüseyin B.'nin silahlı saldırısına uğradı. Bu saldırıda bir böbreğini kaybeden Emine A.'nın 9 saat süren ameliyatında 3 defa kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı öğrenildi. Emine A.'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. İntihara kalkışan Hüseyin B.'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Olay, 24 Ekim günü saat 11.30 sıralarında, Hamidiye Mahallesi'ndeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Yolcu otobüsüne muavinlik yapan Hüseyin B., elinde çiçekle aile sağlığı merkezine gidip platonik aşk beslediği teyzesinin kızı hemşire Emine A.'ya evlilik teklif etti, ret cevabı alınca da oradan ayrıldı.

Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 1

'Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm...'

Bir süre sonra yeniden Emine A.'nın odasına gelen Hüseyin B., kurusıkıdan dönüştürülen tabancayla ateş etti. Ardından silahın namlusunu kendi göğsüne çevirip tetiği çekerek intihara kalkıştı. Yaralanan Emine A. ve Hüseyin B.'ye ilk müdahaleyi sağlık merkezindeki doktorlar yaptı. Kuzenler çağrılan ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Emine A.'ya verdiği çiçeğin üzerindeki notta 'Sevdam bir nefes gibi, çekmezsem ölürüm...' yazan Hüseyin B.'nin sosyal medya hesaplarında da Emine'nin baş harfi olan E.'yi omzuna kesici aletle yazdırdığı fotoğrafı paylaştığı görüldü.

Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 2

3 kez kalbi durdu

Emine hemşirenin kaldırıldığı hastanede 9 saat süren ameliyat boyunca 3 kez kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı, 1 böbreğinin de alındığı öğrenildi. Ameliyatta 37 ünite kan verilen, birkaç organı daha hasar gören Emine A.'nın entübeden çıkartılıp uyandırıldığı, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hüseyin B.'nin ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

İfadesine ulaşıldı

Hüseyin B.'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Hastanede tedavisi süren Hüseyin B.'nin, Konya'nın Meram ilçesinde oturduğunu, Emine A.'nın da yaklaşık 8 ay önce Karaman'da göreve başladığını belirterek, ''Evlenme teklifi ettim. Kabul etmedi. Bunu da kendime yediremedim. Bir ona bir kendime sıktım'' dediği öğrenildi.

Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 3

Kuzeninin evlilik teklifini reddetti! Uğradığı silahlı saldırı sonucunda 1 böbreğini kaybetti! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 4