Kuzey Yıldızı'na flaş transfer

Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları belli olmaya devam ediyor. Dizide Kuzey karakterine İsmail Demirci, Yıldız karakterine ise Aslıhan Güner hayat verecek. Diziye son transfer ise Özgün Karaman oldu. Karaman dizide Ömer karakterine hayat verecek.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer

Kuzey Yıldızı dizisi için geri sayım devam ediyor. Süreç Film "Yeni Gelin"in ardından Show TV için yeni bir proje daha hazırlıyor. Ersoy Güler'in yazıp yöneteceği "Kuzey Yıldızı" adlı dizi İstanbul'da başlayıp Ordu'ya taşınacak.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 1
İsmail Demirci (Kuzey) ile Aslıhan Güner (Yıldız) Kuzey Yıldızı dizisinde başrolleri paylaşıyor.

Çekimleri yakında başlayacak olan dizide Kuzey karakterine İsmail Demirci, Yıldız karakterine ise Aslıhan Güner'in hayat vereceği açıklanmıştı. 3 kızıyla Karadeniz'e taşınan Kuzey'in hikâyesini anlatan eğlenceli dizinin kadrosuna son olarak Özgün Karaman da katıldı.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 2
Özgün Karaman Kuzey Yıldızı dizisinde Ömer (Kuzey'in büyük kızı Feride'nin erkek arkadaşı) karakterini oynayacak.

Baba Candır dizisindeki performansıyla beğeni toplayan ve geçen sezon da "Darısı Başımıza" dizisinde oynayan Karaman, Kuzey Yıldızı dizisinde Ömer (Kuzey'in büyük kızı Feride'nin erkek arkadaşı) karakterini oynayacak.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 3
Özgün Karaman

Özgün Karaman kimdir?

15 Ocak 1988 yılında Kocaeli İzmitte doğdu. Kocaeli Üniversitesi -Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunudur. Ayrıca 7 Sanat Akademide Kamera Önü ve Sahne Eğitimialmıştır. Televizyon ekranlarına ilk defa Çakıl Taşları Dizisinde Cenker karakteriyle çıkmıştır. Başarılı performansı ile bir çok reklam filmi televizyon dizisi ve tv programında oynamıştır.

Fiziksel özelliklerinden bazıları ise şöyledir; boyu 181 cm, 77 kilo, saç rengi kumral, göz rengi ise kahverengidir.

Özgün Karaman'ın oynadığı dizi ve filmler

Baba Candır - Mihrap Yerinde - Elde Var Hayat Sınav - Çakıl Taşları - Elde Var Hayat - Darısı Başımıza

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 4
İsmail Demirci (Kuzey) ile Aslıhan Güner (Yıldız) Kuzey Yıldızı dizisinde başrolleri paylaşıyor.

Kuzey Yıldızı dizisi konusu

Kuzey ile Yıldız adeta bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, aklının erdiği ilk andan itibaren sevmekte, gözü ondan başkasını görmemektedir.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 5
İsmail Demirci (Kuzey) ile Aslıhan Güner (Yıldız) Kuzey Yıldızı dizisinde başrolleri paylaşıyor.

Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey ve Yıldız'a aceleyle söz yüzüğü takılır. Yüzüklerin takılmasının ardından Kuzey, üniversite için İstanbul’a gidince verdiğim tüm sözleri unutur ve yeni aşklara yelken açar.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 6Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından resmen aforoz edilir.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 7Artık Kuzey’in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey’ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 8Kuzey geçen zaman içerisinde evlenip üç çocuk sahibi olur. Ardından ise geçmişte yaptıklarını kendisi yaşamaya başlar. Eşi tarafından terk edildiği gibi dolandırılır ve elinde avucunda hiçbir şey kalmaz.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 9Memleketine dönmekten başka çaresi kalmayan Kuzey, yanına üç kızını da alarak baba toprağına döner. Kızları bu fikre sıcak bakmasa da Kuzey bu konuda kararlıdır ancak bilmediği bir şey vardır.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 10Yılların öfkesini içinde biriktiren Yıldız intikam almak ve dünyayı ona dar etmek istemektedir. Bunlara bir de biri evlilik çağında, biri genç kız ve sonuncusu çocuk yaşta çocuk eklenince olaylar içinden çıkılmaz bir hale bürünür...

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 11Kuzey ata toprağında kalmaya, Yıldız affetmemeye ve intikam almaya, aileler de barışmamaya yeminli bir şekilde girift bir yapının içine girer...

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 12

Kuzey Yıldızı dizisi oyuncuları

Tolga Avanoğlu
Tolga Avanoğlu

Toygan Avanoğlu - Son olarak Güzel Köylü dizisinde rol alan Avanoğlu, son 10 yılda bir çok başarılı filme imza atmıştır.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 14
Zeynep Kankonde

Zeynep Kankonde - 3 Mart 1980 tarihinde  Eskişehir'de doğmuştur. Daha önce bir çok dizi ve filmde yer alan Kankonde neşeli tavırları ile dikket çekmektedir.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 15
Uğur Demirpehlivan

Uğur Demirpehlivan - Daha önce bir çok dizide rol alan Uğur Demirpehlivan İstanbul doğumludur ve aslen Artvin'lidir.

Kuzey Yıldızı'na flaş transfer - Resim : 16
Aslıhan Kapakşahin

Aslıhan Kapanşahin - Adını Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile duyuran Kapakşahin 2000 doğumludur.