Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm full izle

Show ekranlarının sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 30 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm full izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.bölümü yayınlandı. 30 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 49. bölüm tek parça linki…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölümde ne olmuştu?

Yıldız da Kuzey gibi konu Feride olunca kendini tutamayıp Engin Ar'ın cezasını kesti ancak bu durum ikili için yeni bir sorunu da beraberinde getirdi. Yaşadıklarından sonra Engin Ar, Kuzey ve Yıldız'dan şikayetçi olmaya karar verdi.

Kuzey ise mavişiyle hapislere düşmemek için harekete geçti ve Engin Ar'ı bu kararından vazgeçirmeye çalıştı ancak bu iş sandığı kadar kolay olmadı. Engin Ar'ı vazgeçirmek için Kuzey ve pampaları her yolu denese de, Engin Ar kararından vazgeçmedi.

Önce korkutma yolunu deneyen pampalar, daha sonra ünlü gurmeye kendi işkence yöntemlerini uygulamaya başladı ancak bir sonuç alamadılar. Kuzey, Engin Ar meselesiyle uğraşırken kızları da bacanaklarla beraber kayak merkezine gitti.

Gençlerin karın keyfini çıkardığı bu kaçamakta ise başlarına hiç ummadıkları bir felaket geldi. Bacanaklarla beraber kar motoru keyfi yapan kızlar, motorun yakıtı bitince yolda mahsur kaldılar. Engin Ar, başına gelenlerden sorumlu olanları savcılığa şikayet edince herkes soluğu mahkemede aldı.

Tüm çabalarına rağmen Kuzey ve Yıldız hakkında tutuklama kararı çıktı. Gökçe ve Osman ise yola yürüyerek devam ederken, Osman düşerek yaralandı. Herkesin başına türlü belalar gelirken, tüm bunlardan nasıl kurtulacakları ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin konusu nedir?        

Yıldız, Kuzey'i, çocukluktan beri sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır.

Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey'in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey'ini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir.

Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de orda kalacaktır. Ama Yıldız, ona olan öfkesiyle Kuzey’i geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yıldız Kadıoğlu – Aslıhan Güner
  • Kuzey Mollaoğlu – İsmail Demirci
  • Yaşar Kadıoğlu – Cezmi Baskın
  • Hanife Kadıoğlu – Ferda Kaynar
  • Şeref Mollaoğlu – Hüseyin Soysalan
  • Emine Mollaoğlu – Uğur Demirpehlivan
  • Sefer Kadıoğlu – Toygan Avanoğlu
  • Mine Mollaoğlu – Aslıhan Kapanşahin
  • Gökçe Mollaoğlu – Berfin Nilsu Aktaş
  • Feride Mollaoğlu – Gizem Güneş
  • Pembe Mollaoğlu – Zeynep Kankonde
  • Ömer – Özgün Karaman
  • Nahide Kadıoğlu – Merve Şen
  • Kamer Mollaoğlu – Ecem Çalhan
  • Poyraz Kadıoğlu – Burak Can