Ünlü yıldız hakkında skandal cinsel taciz iddiası!

Lana Wood, önümüzdeki hafta okuyucuyla buluşacak yeni kitabında, ablası aktris Natalie Wood’un aktör Kirk Douglas tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti.

Ünlü yıldız hakkında skandal cinsel taciz iddiası!

Lana Wood, cinsel tacizin genç aktris Natalie Wood’un 1956 yapımı The Searchers filmi çekimlerinde Los Angeles'taki bir otelde gerçekleştiğini yazdı.

Lana, Little Sister adlı yeni kitabında şöyle yazdı:

“Natalie, annemle birlikte onu Chateau Marmont'a bıraktığımız gece çok güzel görünüyordu. Natalie arabaya geri dönüp kapıyı çarparak beni uyandırdığında uzun bir zaman geçmiş gibiydi. Natalie korkunç görünüyordu. Dağılmış ve üzgündü. Annemle fısır fısır konuşmaya başladılar."

Ünlü yıldız hakkında skandal cinsel taciz iddiası! - Resim : 1

Lana, 1981'de 43 yaşında ölen kardeşi Natalie'nin, olanları ancak yaşı ilelediğinde anlattığını belirtti. Lana kardeşinin kendisine gelip, "Bincitti Lana. Korktum, kafam karıştı” dediğini söyledi.

Douglas geçen yıl 103 yaşında hayatını kaybetti. İddialara yanıt veren film yıldızının oğlu Michael, "Huzur içinde yatsınlar" dedi.

Ünlü yıldız hakkında skandal cinsel taciz iddiası! - Resim : 2

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Hollywood’un ünlü ismi Natalie Wood ilk olarak, sekiz yaşındayken gişe rekorları kıran hit filmi Mucize on 34th Street'te Susan Walker rolü ile ün kazandı.

Ünlü yıldız hakkında skandal cinsel taciz iddiası! - Resim : 3

Wood,gençken En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında ilk Akademi ödülüne aday gösterildi.
Esmer güzel, 1955'te Rebel Without a Cause'daki performansıyla aday gösterildi.

Hayranları onu en popüler müzikallerden biri olan West Side Story filmindeki ikonik rolüyle ve Hollywood'un en ateşli aktörlerinden biri olarak hatırlıyor.