Juve'ye 1 puan Ronaldo'dan

İtalya Serie A Ligi maçında Juventus deplasmanda Lazio ile karşılaştı. Lazio – Juventus maçı 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Juve'ye 1 puan Ronaldo'dan

İtalya Serie A'da 7. hafta maçında Lazio sahasında Juventus’u konuk etti. Merih Demiral'ın 90 dakika forma giydiği maçta Juventus rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Vedat Muriqi, 54 dakika sahada kaldı.

Lazio – Juventus Maçı Goller

Juventus'un tek golünü 15. dakikada Ronaldo kaydetti. Portekizli yıldız bu sezon Serie A'da 5. maçında 6. golünü kaydetti. Lazio'nun golü ise 90+4 dakikada Felipe Caicedo kaydetti.

Vedat Muriqi olay oldu!

Fenerbahçe'den rekor bedelle Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, Juventus karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Muriqi bu sezon üçüncü kez Lazio formasıyla ilk 11'de başladı. Juventus'ta ise milli futbolcumuz Merih Demiral da maça 11'de başladı.

Önemli dakikalar

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Juventus, 15. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçti ve İlk yarıyı bu skorla üstün tamamladı.

İkinci yarıda Juventus bazı fırsatlar yakalasa da dengede geçen maçta Lazio, 90 5. dakikada Felipe Caicedo ile beraberlik golünü buldu.

Müsabaka 1-1 sona erdi ve iki takım da birer puana razı oldu. Juventus bu sezonki 4. beraberliğini alırken, 13 puanla 3. basamakta kendine yer buldu.

Mağlup olmaktan son anda kurtulan Lazio ise puanını 11'e çıkartarak 9. sırada yer aldı.