CANLI Leicester City - Liverpool

Premier Lig'in müthiş bir maça sahne oluyor. Ligde namağlup durumda olan Liverpool, Leicester City'e konuk oluyor. Dev mücadele Leicester City - Liverpool maçı S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İşte detaylar...

CANLI Leicester City - Liverpool

Premier Lig 19. hafta karşılaşması spor sevelerin nefesini kesecek dev bir mücadeleye sahne oluyor. Ligde namağlup durumda olan ve harikalar yaratan Liverpool, deplasmanda yine ligin iddialı takımlarından ikinci sırada yer alan Leicester City'e konuk oluyor. 

Liverpool Premier Lig'de 49 puanla zirvede yer alırken, Leicester City ise 39 puanla ikinci sırada Liverpool'u takıp ediyor. 

Leicester City taraftar avantajını da arkasına alarak, Liverpool karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak, konuk ekip Liverpool'a ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyor. 

Liverpool'da hedef ise mutlak galibiyet alarak ev sahibi Leicester City ile arasındaki puan farkını 13'e yükseltmek. 

Peki spor severlerin nefesini tuttuğu heyecanla beklediği Leicester City - Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Türkiye saati ile saat 23.00'de başlayacak olan karşılaşma King Power Stadı'nda oynanacak. Leicester City - Liverpool canlı olarak S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün de Liverpool karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor. 

Muhtemel 11'ler şöyle; 

Leicester City: Schmeichel, Pereira, Evans, Çağlar Söyüncü, Chilwell, Perez, Tielemans, Ndidi, Maddison, Barnes, Vardy

Liverpool: Alisson, Arnold, Joe Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Keita, Mane, Salah, Firmino