Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye ateş püskürdü! İşte zehir zemberek sözler!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, yüksek sesle sabaha kadar müzik dinleyen İrem Derici'ye ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından Derici'yi etiketleyerek mesajlar paylaşan Mutlu, açtı ağzını yumdu gözünü...

Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye ateş püskürdü! İşte zehir zemberek sözler!

İrem Derici, hem meslektaşı hem de komşusu Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı. Gece geç saatlere kadar müzik dinleyen İrem Derici, çevresindekilerin rahatsız olmasını umursamadı. Lerzan Mutlu sabaha karşı attığı story'lerle Derici'ye sitem etti.

Daha önce Lerzan Mutlu evde topuklu ayakkabı ile gezdiği için rahatsız olduğunu söyleyen İrem Derici, bu sefer Mutlu tarafından, sabaha kadar müzik dinlediği için şikayet edildi. Şikayetten sonra güvenliğin kapıya gitmesine rağmen Derici kapıyı açmadı. Lerzan Mutlu sosyal medyada görmesi için İrem Derici'yi etiketleyerek mesajlar paylaştı.

Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye ateş püskürdü! İşte zehir zemberek sözler! - Resim : 2

Mutlu peş peşe attığı story'lerinde sitem etti: İremciğim uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! Whatsapp'ını okundu yapmazsın sen. Buradan yazayım dedim. Sabah saat 04:00.

"Asla ilk değil. Yeter! Güvenlik kapıyı çalıyor, kimseye kapıyı açmıyorsun. Ve biz bu saate kadar uyanık! Villa mı burası? Whatsapp'a cevap vermediğin daha önce buradan yazıyorum."

Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye ateş püskürdü! İşte zehir zemberek sözler! - Resim : 4

"Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma, yakışmaz! Ama zorluyorsunuz. Bu ne ya delireceğim. Hala susmadı müzik."

Lerzan Mutlu, İrem Derici'ye ateş püskürdü! İşte zehir zemberek sözler! - Resim : 6

İrem Derici, katıldığı bir YouTube programında komşusu Lerzan Mutlu’nun evin içerisinde sürekli topuklu giydiğini, ve sabah 8’de topuklu seslerinin gelmeye başladığını söylemişti. UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programında, Lerzan Mutlu, komşusu İrem Dericinin bu sözlerine cevap verdi.

Mutlu, “Annem çok üzüldü bu sözlere. Gitti karşı komşumuzun kapısını çaldı. Ben evde topuklu giymem. Saçımı toplarım pijamalarımla otururum. Evde şapır şapır geziyorum."

"Gittim İrem’e mesaj attım ‘İrem ben 8’de uyanmıyorum. Evde bir tek annem var. Kime giyeceğim topukluları. Matematiksel olarak İrem benim alt çaprazımda oturuyor. Benim sesimin ona gitmesi mümkün değil. Bir de İremciğim sen de geçen akşam müziğin sesini açmıştın. Şaka bir yana İrem’i çok seviyorum. Koronada bir şey olursa kapım sana sonuna kadar açık komşucuğum" dedi.