Burak Yılmaz'dan flaş transfer açıklaması: Galatasaray'a dönmek...

Lille'de şampiyonluk sevinci yaşayan milli golcü Burak Yılmaz, flaş bir transfer açıklamasında bulundu. İşte Yılmaz'ın o ifadeleri...

Burak Yılmaz'dan flaş transfer açıklaması: Galatasaray'a dönmek...

Burak Yılmaz şöyle konuştu:

"Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarına gelene kadar, biz iki buçuk günde bir maç oynadık. Beş saat uçak yolculuklarımız vardı. Letonya maçının talihsizliği bence son maç olmasıydı. Artık çok yorulmuştuk orada. Büyük maçları çok daha iyi oynuyoruz. Hocamız 'Galiba sizi büyük maçlara değil, küçük maçlara hazırlamam gerekiyor' dedi. Bundan sonra bu duruma daha dikkat edip, o maçlarda da puan kaybı yaşamadan devam edeceğimizi düşünüyorum."

"Bu hedefleri hayal etmenizi sağlayan bizleriz. Elemelerde oynadığımız oyun, gösterdiğimiz mücadele ve kazanılan zafer... Maçlar tamamlanmadan, Avrupa Şampiyonası'nı garantileyen bir takım olduk. Uluslar Ligi'nde sallantımız oldu. O, bizim hatamız. Orada biraz rehavetimiz vardı açıkçası. Dünya Kupası Elemeleri'nde tekrar ciddiyetle, büyük maçlarda eski performansımızı yakalayarak, bazı şeyleri hayal etmenizi sağlayan bizleriz. Bunun sorumluluğunu biliyoruz. Her maça tek tek bakmamız lazım."

"A Milli Takım forması, her şeyin üzerinde bizim için. Kulübümüzle her ne kadar çok büyük bir başarı yakalamış olsak bile, oradaki başarının üzerinde duygularla buraya geliyoruz. Burada hayallerimiz başka oluyor."

"Baskı bana her zaman iyi gelmiştir. Maça kadar isterseniz, yaratabildiğiniz kadar baskı yaratın belki benim için daha iyi olur. İtalya bizden çekinmiyor, biz de onlardan çekinmiyoruz. Saygımız çok büyük ama gözümüzde büyütmüyoruz veya küçültmüyoruz. Maçın atmosferinin ne denli sert geçeceğinin farkındayız. İtalya, defansıyla ekol olmuş bir ülke. Bunun da farkındayız."

Transfer açıklaması

Transfer konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Geçmişte 'Galatasaray'a dönmek istiyorum' dedim, olmadı. 'Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum' dedim, olmadı. Ne söylesem tam tersi oldu. Güzel teklifler var ama ne olacağını bilmiyorum." ifadelerini kullandı.