Messi'nin bileğinden çıkarmadığı kırmızı kurdelenin duygulandıran hikayesi! Böyle vefa görülmedi

Katar'daki Dünya Kupası'nda Fransa'yı finalde yenerek şampiyon olan Arjantin, kupayı evine götürdü. Tarihe geçen maçın yıldızı Messi ise son yılların en çok aranan ismi oldu. Maçtaki performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcu hakkında ortaya çıkan bir ayrıntı ise herkesi duygulandırdı. Sosyal medya kullanıcıları "işte bu yüzden Messi" yorumları yaptı.

2022 FIFA Dünya Kupası sahibini buldu. Final mücadelesinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Tarihe geçen maçın 90 dakikası 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, uzatma dakikaları da 3-3'lük skorla tamamlandı.

Penaltılara kalan ma. Arjanti'nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Takımının maçtaki 2 golünü kaydeden Lionel Messi, rekora imza attı. 

Vefanın böylesi 

Maçtaki olağanüstü performansıyla son dönemlerin en çok konuşulan ismi olan Lionel Messi'nin yıllar önce verdiği bir röportajda muhabirle olan bir diyaloğu tekrar gündem oldu. Muhabirin Messi'ye annesinin verdiği ve uğur getirdiğini söylediği kırmızı kurdeleyi vermesi o fotoğraftan sonra tekrar gündeme geldi. 

Messi'nin dünya kupasını aldıktan sonra paylaştığı fotoğrafta halen o kırmızı kurdeleyi bileğinde taşıması "İşte bu yüzden Messi" dedirtti.