Liverpool Crystal Palace maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İngiltere Premier Lig 5. hafta maçında Liverpool ile Crystal Palace karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Liverpool - Crystal Palace maçı ne zaman, saat kaçta? Liverpool - Crystal Palace maçı hangi kanalda?

Liverpool Crystal Palace maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Liverpool ve Crystal Palace İngiltere Premier Lig 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Liverpool Crystal Palace maçı hangi kanalda yayınlanacak? Liverpool Crystal Palace maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Liverpool - Crystal Palace maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

LİVERPOOL VE CRYSTAL PALACE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Liverpool - Crystal Palace maçı 18 Eylül Cumartesi akşamı Anfield Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Crystal Palace saati ile 17:00’de başlayacak ve S SPORT ekranlarından naklen yayınlanacak.

LİVERPOOL VE CRYSTAL PALACE MAÇININ HAKEMİ KİM?

İngiltere Premier Lig 5.hafta Liverpool ve Crystal Palace maçı hakemi Andy Madley.

LİVERPOOL VE CRYSTAL PALACE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

LİVERPOOL: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

CRYSTAL PALACE: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke