Ezeli rakiplerden Türkiye'ye destek

Liverpool ve Everton arasında oynanacak olan Merseyside derbi mücadelesi sonrası iki takımın oyuncularının formaları imzalı bir şekilde açık artırma ile satılacak.

Ezeli rakiplerden Türkiye'ye destek

13 Şubat Pazartesi günü Premier Lig'de Merseyside derbisinde karşı karşıya gelecek ezeli rakipler Liverpool ve Everton, ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinde yardım için ortak bir çalışma içine girmiş durumda. İki takım açısından da büyük anlam taşıyan derbi, yürütülen ortak yardım kampanyası ile daha da anlam kazanacak.

Liverpool ile Everton arasında oynanan derbi mücadelesi sonrası iki takımın oyuncularının formaları imzalı bir şekilde açık artırma ile satılacak. Elde edilen gelir; Türkiye ve Suriye'deki depremzedelerin acil tıbbi yardım, barınak ve gıda malzemelerinin temini adına kullanılacak.

Kampanyaya ilişkin duyuruda depremler sonucunda meydana gelen yıkım ve can kaybından duyulan derin üzüntü de dile getirildi.

İmzalı formaların açık artırma ile satışından elde edilecek gelire ek olarak taraftarların her bir mesaj karşılığında da 10 Pound'luk yardımda bulunabilecekleri belirtildi.