Los Angeles dizisi ve Transformers filminden tanıdığımız ünlü oyuncu Ravil Isyanov yaşamını yitirdi

Çok izlenen dizilerin ünlü oyuncusu Ravil Isyanov yaşamını 59 yaşında yitirdi. Los Angeles dizisi ve Transformers filminden hatırladığımız ünlü oyuncu Ravil Isyanov'un içinde yer aldığı Blonde ve 25 Cents Per Minute yapımları için vizyon tarihi merakla bekleniyordu.

Los Angeles dizisi ve Transformers filminden tanıdığımız ünlü oyuncu Ravil Isyanov yaşamını yitirdi

Los Angeles dizisinden tanıdığımız Rus asıllı ünlü Amerikalı oyuncu 59 yaşındaki ölümü ile sanat dünyasını ve hayranlarını yasa boğdu.

Bir süredir tedavi gören ünlü oyuncunun kesim ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Menajeri, Ravil Isyanov'un aslında geçtiğimiz ay sonunda yaşamını yitirdiği ancak açıklama için yeni yapıldığını duyurdu. Bir kızı bulunan Ravil Isyanov'un eşine sosyal medyadan taziye mesajı yağdı.

Sanatçının içinde bulunduğu yapımlar arasında, Transformers: Dark of te MoonDefiance, K-19: The Widowmaker, The Americans ve NCIS gibi dizi ve filmler bulunuyordu.

59 yıllık ömründe birçok yapımda yer bulan ünlü oyuncu The Saint, Hamlet, Golden Eye, The Good German, Along Came a SPider, The Jackal, The Young Indiana Jones Chronicles, Stalin ve Back in the U.S.S.R projelerinde başarı ile rol almıştı. Kaynak: Variety.com