Lütfen yıkılma AK Parti

Aylardır yaşanan döviz kurundaki artıştan dolayı hayat pahalılığının sebeplerini,geçici olacağını,sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenimizin tam olduğunu bazen ekranlarda, bazen yazılarımızda anlattık.

Bir anda ortadan kaybolan iyi gün dostu bazı Ak Parti temsilcilerine rağmen, bazı programlarda muhalefetin ekonomik programını anlatmayıp bizi madara etmeye çalışan muhalif konuklara rağmen 20 yıllık deneyimi ile başarıları ile kendisine güvenimizi hep haklı çıkaran sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerimizi açıkladık ve her programda bunu ifade ettik.

Hatta bazı programlarda muhalif arkadaşlarımız program sonunda bize iktidarın bir desteği olup olmadığını,gerek kariyer planlamasında gerek sosyo ekonomik anlamda bir desteği olup olmadığını açık açık sorup bu sarsılmaz inancımızı ve desteğimizi bu gerekçelere bağlamak istediler.

Buradan net olarak söylüyorum.

20 senedir sayın Cumhurbaşkanımızı destekliyorum, 20 senedir hep kendim harcadım, emek verdim ve hiç bir şey beklemedim. Ayrıca hiç kimse bize ve bizim gibi mücadele edenlere siz kötü günlerimizde hep yanımızda oldunuz,mücadele ettiniz, buyrun gelin size şu makamları layık gördük demedi! Hatta zaman zaman en zaruri durumlarda dahi umursamaz ve çözümsüz tavırlarına şahit olduk !Zaman zaman tüm emeğimize rağmen kibirli ve savurucu tavırlarına şahit olduk!

Herşeye rağmen;

Bizim sayın Cumhurbaşkamıza olan desteğimizin sebebi ve amacı ülkemizin vermiş olduğu İstiklal ve istikbal mücadelesine katkı sağlamaktır.

Bir yandan PKK, bir yandan PYD, YPG, bir yandan FETÖ, bir yandan DHKP-C, bir yandan KCK, bir yandan uyuşturucu baronları, bir yandan dağılmış Suriye ve sınır güvenliğimiz,bir yandan YPG ye binlerce tır silah gönderen, Fetöcüleri besleyen, her fırsatta bize parmak sallayan, ekonomik müdahalelerde bulunan, Dedeağaca üsler kuran ABD, bir yandan Libya’ya doğu Akdeniz’e konuşlanmaya çalışan emperyal güçler, bir yandan ağzından salyalarını akıtan Yunanistan ve Azeri kardeşlerimize zulmeden Ermenistan ve ortada tek başına mücadele eden Türkiye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan!

İşte bu dahili ve harici bedhahların kol gezdiği kurtlar vadisinde mücadele ediyoruz, sarsılmıyoruz, yarı yolda bırakmıyoruz.

Buna rağmen, yılbaşından sonra gelen abartılı zamlar,artan pahalılık canımızı sıkıyor ve bazen ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyoruz! Anlamakta zorlanıyoruz!

Bizler ne olur 2023 te iktidar ol Ak Parti, lütfen seçimi kaybetmeyin Cumhurbaşkanım dedikçe ve seçmene bu sıkıntılı sürecin geçici olduğuna ikna etmeye çalıştıkça siz zam yapıyorsunuz !Lütfen sayın Cumhurbaşkanım hayat pahalılığına bir çözüm bulalım, seçimlere kalmış bir sene küsür, sağ salim kazasız belasız bu kritik seçimlere hazırlanalım.

Elbette bu sıkıntılı süreç içinde bize moral olan güzel şeylerde yaşanıyor ülkede.

Türkiye Cumhuriyetinin bugüne kadar gördüğü en başarılı iç işleri bakanı sayın Süleyman Soylu yılbaşında yine Mehmetçiklerimizi yalnız bırakmadı, ailesiyle geçirmek yerine askerimizle beraber geçirdi yılbaşını.

Her zaman iddia ediyorum, AK Parti içinde Cumhurbaşkanımızdan sonra en sevilen, güvenilen, kendi karizması ve başarısıyla AK Parti'ye oy kazandıran isimdir Süleyman Soylu.

PKK ile ölümüne mücadelesi, FETÖ ile DHKP-C ile, uyuşturucu baronları ile ölümüne mücadelesi unutulmaz! Muhalefet vekilleri kendisine küfürler, hakaretler ediyorlar, emin olsunlar ki biz kendilerine bu küfür ve hakaretleri seçimlerde misli ile sandıkta iade edeceğiz.

Her depremde, selde vatandaşın içinde mücadele eden,sel sularında ayağında çizme arama kurtarma çalışmalarına katılan Süleyman Soylu’nun siyasi kariyerini ve geleceğini muhalefetin ettiği küfür ve hakaretler bitirmez! Yedirmeyiz !

Asıl amaçlarının Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırmak ve etrafında ADAM bırakmamak olduğunu biliyoruz. Zaman zaman AK Parti içinde de enterasan bir sessizlik ile iç işleri bakanımızın yalnız bırakıldığınıda biliyoruz, muhalefet kayıtız şartsız kenetlenmişken iktidardaki bu sessizliğide anlamıyorum! En az sayın Cumhurbaşkanı kadar, sayın iç işleri bakanı kadar cesur, girişken ve mücadeleci olmanızı bekliyoruz. İstanbul belediyesine yapılan müdahale son derece haklı ve yerinde bir müdahale olduğu halde, HDP ye yağ çekmesi ile bilinen İmamoğlu, belediyeyi PKK'lı ve FETÖCÜ'lerle dolduran İmamoğlu mağdur, mazlum, iç işleri bakanı agresif öylemi! Yok ya derler adama! Milletin aklı ile alay etmeyin! Bizim askerimiz dağda şehit olurken, İmamoğlu’nun gerekeni yapmayıp pişkin pişkin, gevrek gevrek konuşması ve muhalefetin İmamoğlu’nu acıların çocuğu küçük Emrah rolüne büründürmesi askerlerimize ihanettir!

Bizde Süleyman Soylu ve emsallerini size harcatırsak adam değiliz, bu da böyle biline.

Son sözüm Allah vatana millete zeval vermesin, Cumhurbaşkanımızın nezdinde verdiğimiz bu İstiklal ve istikbal mücadelesi içinde sonuna kadar olacağız.

Vesselam...