Belediye başkanının seks kaseti ortaya çıktı

Evli ve iki çocuklu muhafazakar belediye başkanının seks kaseti ortaya çıktı. Seçimde yeniden aday olacağını açıklayan başkan, özel bir yatta uyuşturucu ve seks partisine katılmış.

Belediye başkanının seks kaseti ortaya çıktı

2006 yılından bu yana Györ belediye başkanı olarak görev yapan Zsolt Borkai, aynı zamanda olimpiyat madalyalı bir isim. Seul'de 1998 yılında Özel Olimpiyatlar'da yarıştı ve kulplu beygirde altın madalya kazandı. Şimdi ise seks ve uyuşturucu alemindeki görüntülerinin ortaya çıkması nedeniyle zor günler yaşıyor.

Ülkede ve kentinde sevilen bir lider olan Zsolt Borkai, bir blog sayfasında paylaşılan görüntüler nedeniyle istifaya zorlanıyor. Normal hayatında muhafazakar olmasından dolayı Başbakan Viktor Orban'ı destekleyen Borkai, seçim öncesi ortaya çıkan kasetin ardından zor durumda kaldı.

Çevresinde ve ülkesinde ailesine ve değerlerine bağlı bir baba profili çizen Zsolt Borkai, yatta bir kaç kadınla birlikte alem yapıyor. Görüntülerin sızdırıldığı blogda eğlence boyunca alkol ve uyuşturucu alınıp seks yapıldığı iddia edildi. Hatta görüntüler porno sitelere de yüklenerek yayılması sağlandı.

Hırvatistan'ın Dubrovnik kıyısındaki Adriyatik Denizi'nde çekildiği belirtilen görüntüler için Borkai'den herhangi bir yalanlama gelmedi. Borkai, görüntülere rağmen istifa etmeyeceğini açıkladı.

Bir kaset de Budaors'tan!

Borkai'nin görüntülerinin ortaya çıkmasının hemen ardından bu kez de Macaristan'ın Budaors kasabasının muhafazakar lideri olan belediye başkanı Tamas Wittinghoff'un seks kaseti ortaya çıktı.

İnternet üzerinden sızdırılan görüntülerde belediye başkanının bir kadınla odanın içinde cinsel ilişkiye girdiği görülüyor.

Belediye başkanının seks kaseti ortaya çıktı - Resim : 3
Borkai, Facebook hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla birlikte, "Biz devam ediyoruz. Daha iyisi için" diye yazdı.

Borkai, Facebook hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla birlikte, "Biz devam ediyoruz. Daha iyisi için" diye yazdı.

Ülkenin genelkurmay başkanı olan Gergely Gulyas, her iki seks kaseti için, "Macar siyasi yaşamının en dip noktası" dedi.

Yeniden kazandı

Skandalın ardından seçime sancılı bir şekilde giren Borkai, halkın verdiği oylarla yeniden belediye başkanı seçildi. Borkai'nin muhafazakar Macar Yurttaş Birliği (FIDESZ) partisi ile ilişkisinin kesileceği iddia edildi.

Borkai, 1988 Seul oyunlarında jimnastik dalında Olimpiyat altın madalyası kazandı. Daha sonra da Macaristan Olimpiyat Komitesinin başkanı oldu. Borkai 2006 yılından bu yana belediye başkanı olarak görev yapıyordu.