Magazin dünyasında bu hafta kim, kiminle, nerede görüntülendi?

Magazin dünyasında bu hafta neler yaşandı, kim, kiminle, nerede görüntülendi? Hepsi Magazin Hattı kameralarında

10 yılda toplam 108 kilo vererek yepyeni bir görüntüye kavuşan oyuncu Aslı Samat, “Barış Akarsu Merhaba” filminin galasına katıldı. Samat, kilosunu dengede tutmaya çalıştığını anlattı.

Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen Alice Müzikali, 22 Kasım’da 74’üncü kez sahnelenecek.

Serenay Sarıkaya’nın “Alice” olarak seyirci karşısına çıktığı müzikalde, Ezgi Mola kraliçe, Enis Arıkan tavşan, Şükrü Özyıldız şapkacı, İbrahim Selim kral, Merve Dizdar ise kedi rolüyle başrolleri paylaşıyor.

Geçen günlerde bir güzellik merkezi açan şarkıcı Ece Mumay, “Ticaret şarkıcılıktan daha zor” dedi.

Tarkan yeni şarkısı “Son Durak”la cuma günü tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle buluştu. Yeni şarkının sözü ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi ise Ateş Berker Öngören’e ait. Megastar’ın yol arkadaşı Ozan Çolakoğlu’nun dışında başka bir aranjörle çalışması ise dikkat çekti. Çolakoğlu, hakkında açılan dava nedeniyle zor günler geçiren eşi Gülşen’e destek olduğu için birçok çalışmasını ertelemişti.

Fettah Can, Maslak’ta özel bir hastanenin önünde kameramıza takıldı. Ünlü müzisyen eşi Cansu Kurtçu ve kayınpederinin serum tedavisi gördüğünü anlattı. Fettah Can yılbaşı gecesini her yıl olduğu gibi yine sahnede geçireceğini anlattı. Ünlü besteci son dönemin öne çıkan müzik türü raple ilgili yaptığı açıklamasının çarpıtıldığını da belirtti.