Magazin Hattı - Magazin Turu

Magazin dünyasında bu hafta ilgi çeken haberler Magazin Hattı programının magazin turu köşesinde sizlerle...

Haziran ayında 1. evlilik yıldönümlerini kutlamaya Hazırlanan Demet Şener ile Cenk Küpeli çifti, trafikte kameralara takıldı.

Ünlü şarkıcı Aydilge, 100. yılını kutlayan Yeşilay’la beraber sağlık çalışanlarına moral vermek için özel şarkı hazırladı. 12 Mayıs’ta 54 yaşına giren ünlü popçu Çelik, 14 yıl önce boşandığı oğlu Ata’nın annesi Buket Saygı ile beraber doğum gününü kutladı. eski karı kocanın neşeli halleri dikkat çekti. Çelik’in 11 Mayıs’ta 43 yaşına giren eski eşiyle gece yarısı paylaştığı videoyu ertesi sabah silmesi ise dikkat çekti.

Hülya Avşar’ın mimarlık eğitimi alan kızı Zehra Çilingiroğlu, aracının içinde görüntülendi. Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile beraberliği süren Çilingiroğlu, hızla gaza basıp uzaklaştı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın eski televizyon yöneticisi Fasih Saylan’la ilişkisi tam gaz sürüyor. Sık sık beraber görüntülenen ikili son olarak araçlarının içinde kameralara takıldı. Akalay, başrolünü Halit Ergenç, Ozan Güven ve Aslı Enver gibi ünlü isimlerle paylaştığı “Babil” dizisinin çekimleri korona virüs salgını yüzünden ertelendiği için şu günlerde sevgilisiyle daha çok vakit geçiriyor.

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım’la beraberliğini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor. Karantina günlerini sevgilisinin evinde geçiren ünlü şarkıcı banka ve diğer işlemlerini ise kız kardeşi Derya Açıkgöz’e yaptırıyor. Derya Açıkgöz bu hafta yine ablasının minibüsüne binerken görüntülendi. Açıkgöz’e ablasının hakkında çıkan evlilik haberleri soruldu. Derya Açıkgöz’ün ablasının özel hayatı hakkında ağzını bıçak açmadı.

Azeri asıllı ünlü model Günay Müsayeva, tıpkı Gülben Ergen gibi Kızılay başkanının çağrısı üzerine kan bağışına katıldı. 34 yaşındaki Günay Müsayeva farkındalık yaratmak amacıyla Kızılay’a destek verdiğini söyledi.

20 yaş yasağına takıldığı için evden çıkması yasak olan Aleyna Tilki geçen günlerde Baltalimanı’nda aracının içinde kameralara takıldı. Yardımcısının kullandığı aracın arka koltuğunda oturan Tilki, sorulara yanıt vermedi. Yasağı delen Aleyna Tilki, geçen cuma ise 15-20 yaş grubu için verilen 4 saatlik izni kullanmadı. Tilki, geç kalktığı için kalan kısa sürede de dışarı çıkmamayı seçti.

Çapkınlıklarıyla ünlü iş insanı Serdar Bilgili, trafikte bir kız arkadaşıyla kameralara takıldı. Muhabirlere selam veren bilgili, hızla gaza bastı.

Ünlü sanatçı Emrah, Çin'in Wuhan kentinde başlayıp, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sürpriz bir projeye imza attı. Emrah, karantina sürecini geçirdiği Bodrum’daki evinin stüdyosunda, söz ve müziği kendisine ait olan 'salgın' isimli şarkıyı çıkardı.

Yönetmenliğini Kubilay Kasap’ın, düzenlemesini ise Cüneyt Yalmaz’ın yaptığı şarkının klibinde, sağlık çalışanlarının korona virüs salgını sonrası gösterdiği özverili mücadeleye de yer verildi.

Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay, çekişmeli boşanma davasının sürdüğü Avukat Merve Şarapçıoğlu’ndan boşandı. Mahkeme Şarapçıoğlu’nun taleplerini reddetti. Ünlü oyuncu boşanma davasının sonuçlanması üzerine sosyal medyadan paylaşım yaptı ve avukatını etiketleyerek “As bayrakları as as. Özgürüm” mesajını attı. Berk Oktay’ın eski eşi hakkında mahrem görüntülerini yaydığı iddiasıyla açtığı ceza davası ise sürüyor.

Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya’nın annelikle ilgili yaptığı açıklamaları tartışma yarattı. Instagramda bir canlı yayına katılan Kaya, “Anneliğin kutsanmasından rahatsızım” dedi. Güzel oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.