Magazin sunucusu Sinem Yıldız, tv100'de yayınlanan Beyin Dedektifi'nde anne ve babasını kaybetmenin acısını anlattı

Magazin sunucusu Sinem Yıldız, tv100 ekranlarında her pazar yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına katıldı. Yıldız, yaşadığı kırılma anlarını gözyaşları içinde anlattı.

Söylemezsem Olmaz programıyla tanınan Sinem Yıldız, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında kendisini derinden etkileyen travmaları anlattı.

"Benim hikayem annemin kanser olduğunu öğrendiğimde başladı." diyen Yıldız, acılarını ve travmalarını anlattı.

"Kanser iğrenç birşey"

"Benim hikayem annemin kansere yakalanmasıyla başlıyor. Ameliyat süreci ve sonrası yaşanan sıkıntılar bizi çok yıprattı. Bence kanser hastasının yakınları da psikolojik destek almalı çünkü; evdeki herkesi etkiliyor. 9 yaş küçük erkek kardeşim var ona bu süreci hissettirmek için çok çabaladım. Babama da belli etmek istemedim tansiyonu çıkmasın diye. Kendimi çamaşır makinesindeki eşyalar gibi hissediyordum; beynimi toparlayamıyordum. Tedavisi 5 sene sürdü. Bende ağır panik atan oluştu. Hala ambulans sesini duyduğumda sıçrıyorum."

Sinem Yıldız, Uzman Klinik Psikolog Seda Nur Çelik ile birlikte Çözüm Odası'nda anne ve babasını kaybetmenin ardından yaşadığı travmalarla yüzleşiyor.