Bu hafta magazin dünyasında kim nerede, nasıl görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

İbrahim Kutluay

Yılbaşını Alaçatı’da geçiren ve sevgilisi Edwina Sponza ile arasının yeniden bozulduğu gündeme gelen İbrahim Kutluay, Bebek’te kameralara yansıdı. Ünlü basketbolcu bankadaki işlerini halletti. Bankaya girmeden önce Bebek’te Edwina Sponza ile karşılaştığı ama selamlaşmadığı öğrenilen Kutluay, sorulara yanıt vermedi. Telefonda konuşmaya devam eden İbrahim Kutluay, aracına atlayıp hızla uzaklaştı.

Yusuf Güney

Yusuf Güney, Ortaköy’de kameramıza takıldı. Ünlü popçu yeni albüm çalışmasına başladığını söyledi. Güney “aşk acısı mı çekiyorsunuz?” sorusuna yanıt verdi. Ünlü popçu ayrıca bir çocuk kanalına çizgi film hazırladığını açıkladı.

Ezgi Eyüboğlu

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le beraberliği evlilik yolunda ilerleyen ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, Etiler’de aracının için kameralara takıldı. Ankara’da çekilen “Teşkilat” dizisinde oynayan Eyüboğlu, randevusunun olduğu söyleyerek hızla uzaklaştı.

Tuğba Özerk

Tuğba Özerk Nişantaşı’nda görüntülendi. Pandemiyi üreterek geçiren ünlü popçu, “Büyük seslere şarkı vereceğim” dedi. Tuğba Özerk’e pandemide birçok ünlü ismin “Geçinemiyorum” dediği hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili sorulara ise kaçamak yanıtlar verdi.

Murat Boz

Son olarak “Gece” şarkısını piyasaya çıkaran Murat Boz, Etiler’de kameralara yansıdı. Ünlü popçu şubat ortasında yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturacağını anlattı.

Azra Akın

Dünya Eski Güzeli Azra Akın Nişantaşı’nda görüntülendi. Akın, geçen günlerde bir çiğ köfte partisinden fotoğraf paylaşmıştı. Akın formunu nasıl koruduğunu anlattı.

Sarp Apak

Bir süredir yaşadığı İzmir’den dönen Sarp Apak, cipinin için kameralara takıldı. Annesiyle dışarı çıktığını söyleyen apak, oğlu Güney’in de arabada olduğu söyledi.

Erman Toroğlu

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Cihangir’de bir mekân çıkışı kız arkadaşıyla Magazin Hattı kamerasına takıldı. Toroğlu’nun kız arkadaşı kameraları görünce taksiye binmekten vazgeçti. Erman Toroğlu bu sırada kız arkadaşına bakıp gülmeye başladı. Toroğlu önünde duran taksiye binmek istedi. Ancak taksici aniden hareket edince şaşırdı. İkili, farklı yönlere doğru yürümeye başladı. Toroğlu, birkaç sokak ilerideki evine taksiyle gitti. Kız arkadaşı ise ünlü spor yorumcusunun evinin önüne kadar yürümeyi tercih etti.

Rober Hatemo

Nişantaşı’ndaki diş doktoruna giden ünlü şarkıcı Rober Hatemo’ya Hande Yener’in de kendisi gibi bir süredir tedavi gördüğü hatırlatıldı. Rober Hatemo pandemi sürecinin kendisi için çok zor geçtiğini söyledi. Bir yazlığı, bir de arsasının olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, pandemi böyle devam ederse iki mal varlığından birini satmak zorunda kalacağını ifade etti.

Çağın Kulaçoğlu

Hande Yener’in dj’lik yapan oğlu Çağın Kulaçoğlu, arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yaparken kameralara takıldı.

Ersay Üner

Ersay Üner, “Seni Soruyorlar” adlı yeni şarkısını görücüye çıkardı. En üretken müzisyenlerin başında gelen Üner, şu günlerde Kaan Yıldırım’la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise’ye de şarkı verdiğini anlattı. Ünlü müzisyen eski sevgilisi Büşra Pekin’le çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.