20 yıllık küslük sona erdi

90'lı yıllarda yakın arkadaş olan, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Alişan ile Mahsun Kırmızıgül, 20 yıldır küslükleri sona erdi.

20 yıllık küslük sona erdi

Merhum Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik şuanda müzik dünyasının devleri Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Alişan'ı zirveye çıkarmıştı. O dönem aynı sahneyi paylaşan üçlü, şirketin iflasıyla ayrı yollara gitmişti. 

Sonrasında ise Mahsun Kırmızıgül ve Alişan büyük bir kavgaya tutuşmuş, magazin programları aracılığıyla birbirleri hakkında çeşitli iddialarda bulunmuşlardı. 

Alişan, Mahsun Kırmızıgül’e kızgınlığını  şöyle anlatmıştı: “Prestij müzik zamanı Mahsun’a borç verdim. Daha sonra paramı istedim. Mahsun beni, ‘Biz seni adam ettik. Zor günümüzde para verdin, geri istiyorsun. Bir basın toplantısı yaparız, hayranlarımı üzerine salarım seni tükürükle boğarlar’ diye tehdit etti.” 

Alişan katıldığı bir televizyon programında "Mahsun Kırmızıgül benim babama saygısızlık etti. Artık hayatımda yeri yok, saygıda duymam" demişti. 

Alişan, Mahsun'la ilgili olarak "Yolda karşılaşsak selam bile vermem, o kişi ile tüm irtibatımı bitirdim." demişti. 

Bu kavga üzerinden tam 20 yıl geçti ve ikili bu süre zarfında hiç bir araya gelmedi!

Geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul'dan İzmir'e dönen Alişan ve ailesi büyük bir kaza geçirerek ölümden dönmüştü.

Kırmızıgül, gazetecilerin "Alişan Bey'i kaza sonrası aradınız mı?" sorusuna, "Arkadaşlar sonra konuşuruz, telefondayım" şeklinde yanıt vermişti.

Kaza sonrası Alişan'ı ziyaret eden isimler arasında Mahsun Kırmızıgül'ün olduğu ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı, kazayı duyar duymaz ortak dostları olan cemiyetin önde gelen isimlerinden Nadire İçkale’nin oğlu iş insanı Ozan İçkale’nin “böyle günde küslük olmaz” demesiyle, İçkale ile birlikte Alişan’ın evine geçmiş olsun ziyaretine gitti.

Fakat Alişan’ın evde olmaması nedeniyle Kırmızıgül ve İçkale evin balkonunda eski dostunu beklemeye başladı.

Bir süre sonra Alişan eve dönüp de balkonda Mahsun Kırmızıgül’ü karşısında görünce şaşkına döndü.

Balkonda eski dostunu gören Alişan'ın Mahsun Kırmızıgül'e sarılmasıyla 20 yıllık küskünlük sona erdi.