Markette yaptığı iğrençliği videoya aldı

ABD'de bir markette satılan ürünleri açıp yiyip içtikten sonra içine tüküren kadının görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı. Market yönetimi kadının ambalajını açtığı ürünleri satın aldığını açıkladı.

Mide bulandırıcı olay ABD'de meydana geldi. Makyaj sanatçısı Libby Barnes isimli kadın bir markette satılan suları içti, cipsleri yedi içine tükürdükten sonra yerine koydu. Genç kadın bununla da kalmadı sodaları ve diğer içeceklerin tadına bakıp içine tükürdü sonrasında ise markette satılan tuvalet kağıdıyla dilini sildi.

Markette alışveriş yapan bir müşteri Libby'i görünce hırsızlık yapıp yapmadığını sordu. Libby ise "Ben hırsızlık yapmıyorum. O şeyleri almayı planlıyorum. Kendi işine bak bu seni ilgilendirmez, neden kendi işine bakmıyorsun?'' diye yanıtladı.

O anları kaydeden kadının sevgilisi sosyal medyada etkileşim kazanmak için paylaştı. Ancak kullanıcılar iğrenç görüntüleri gördükten sonra kadına tepki gösterdi. 

Market videodan sonra şu açıklamada bulundu;

Videodaki ürünler satın alındı. Şaka amaçlı olsa bile rahatsız edici. Tüketici ambalajlarının kurcalanmasının ceza gerektiren bir suç olduğunu hatırlatmak gerek.