Malezya Kralı resmen boşandı

Malezya Kralı Sultan Muhammed V, Rus güzellik kraliçesi eşi Oksana Voevodina ile boşandı. Geçen yıl evlenen bir çocuğu olan çift, dini gereklilik gereği kralın eşine üç kez "Boş ol, boş ol, boş ol" dedikten sonra boşanma resmileştirildi.

Malezya Kralı resmen boşandı

Malezya Kralı Sultan Muhammed V. (49 yaşında), geçtiğimiz yıl 27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina ile Moskova'da yapılan gizli bir törenle hayatını birleştirmişti. Kısa bir süre sonra çocuklarını kucaklarına alan çiftin hayatı bir peri masalına benziyordu ancak gerçek internete şok bir belgeyle değişti.

Kral ile eşinin iki şahidin huzurunda boşandığı, bu boşanmanın dini esaslara dayanılarak yapıldığını gösteren belgede Kralım İslam hukukuna göre üç kez talak ettiği, (Boş ol dediği) belirtiliyor.

Malezya Kralı resmen boşandı - Resim : 11 Temmuz'da gerçekleştiği anlaşılan boşanmanın ardından çocuğun annesinde duracağı ifade edildi. Rus güzelin ülkesine dönüp dönmeyeceği henüz belli değil.

Bebeğin babası kim?

Oğlunu kucağına almasının ardından dışarıdan gelen baskıların neticesinde kralın babalık testi yaptırdığı iddia edilmişti. Mayıs ayında ise çiftin boşanacakları konuşulmuş ancak bu iddialar yalanlanmıştı. Ancak son gelişmeler yaşananları doğrular nitelikteydi. Oğlunun fotoğrafı ile birlikte paylaştığı yazı, Rus güzelin hayatının şu an için dram olduğunu gösteriyordu.

Instagram hesabına oğlu ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı ekleyen Voevodina şöyle yazdı:

 Yazıyorum ve gözyaşlarının akmasını engelleyemiyorum ...

Ve onu tutmanın gerekli olduğunu sanmıyorum, çünkü bu bir neşe ve şükran çığlığı!

Tüm Malezyalılara söylemek istiyorum: hepiniz büyük ruhlarsınız, beni almak ve desteklemek için - yabancı bir ülkeden ve farklı kültürlerle büyüyen bir kadınsınız.

Çocuğumda akan Malezya kanıyla çok gurur duyuyorum.

Hayatımda çeşitli suçlarla, aldatmacalarla ve kötü talihsizliklerle yüzleşmek zorunda kaldım.

Ama bana bu dünyada hala iyi olduğunu garanti ediyorsun.