Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 29 yıl önce Madımak Oteli katliamında hayatını kaybedenleri anmak için Sivas’a gitti. Buradan Erzincan Başbağlar’a geçen Kılıç, yine 29 yıl önce katledilen 33 canı anarken terörü bir kez daha kınadığını belirtti.

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, değişik partilerden temsilcilerle birlikte Sivas’a ziyaretinde bulundu. 2 Temmuz 1993’de meydana gelen katliamda hayatını kaybeden 33 cana atfen otelin önüne kırmızı karanfil bırakan Başkan Kılıç, “Nereden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı çıkacağız” dedi.

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız! - Resim : 1
 “Ayrıştırmayacak, kucaklaşacağız”
 
Sivas'ın ardından Erzincan Başbağlar’a geçen Kılıç burada yaptığı konuşmasında her iki katliamda hayatını kaybedenleri andığını söyleyerek: “Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz Sivas ve Başbağlar katliamlarında yitirdiğimiz canlarımızı saygıyla anıyorum. Tıpkı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, teröre karşı verdiğimiz savaşı da kazanacağız. Maltepe’de bulunan siyasi parti temsilcileriyle geldiğimiz Sivas ve Başbağlar’da birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Maltepe’ye yaraşan bu tablo ile ayrıştırmayacak, kucaklaşıp helalleşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız! - Resim : 2

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız! - Resim : 3

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız! - Resim : 4

Ali Kılıç: Birlikte savaşacak, kazanacağız! - Resim : 5