Manchester City'yi Real Madrid korkusu sardı! Gol makinesine görülmemiş maaş teklifi! Takım arkadaşlarını çok kıskandıracak!

Manchester City, Real Madrid’in radarına giren golcü futbolcu Erling Haaland’ı takımda tutmak için harekete geçti. City, futbolcunun haftalık 375 bin pound olan ücretini 500 bin sterline yükseltmek istiyor.

Manchester City'yi Real Madrid korkusu sardı! Gol makinesine görülmemiş maaş teklifi! Takım arkadaşlarını çok kıskandıracak!

Manchester City’nin sezon başında 60 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Erling Haaland, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon çıktığı 37 maçta 42 gol 5 asistlik performans sergileyen Haaland, takımının gol yükünü sırtladı.

Manchester City'yi Real Madrid korkusu sardı! Gol makinesine görülmemiş maaş teklifi! Takım arkadaşlarını çok kıskandıracak! - Resim : 1

REAL MADRİD HAREKETE GEÇTİ

Spektaküler performansıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan golcü için Real Madrid harekete geçti. Eflatun beyazlılar, sözleşmesindeki 240 milyon Euro satın alma bedeli 2024 yılında girecek futbolcuyu, kadrosuna katmak için bu ücreti gözden çıkardı.

Manchester City'yi Real Madrid korkusu sardı! Gol makinesine görülmemiş maaş teklifi! Takım arkadaşlarını çok kıskandıracak! - Resim : 2

CİTY YÖNETİMİ MENAJERİYLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR

Real Madrid’in bu hamlesi sonrası City yönetimi harekete geçti. The Sun'a göre Manchester City yöneticileri, futbolcuyu en yüksek maaşlı oyuncu yapmak amacıyla sezon sonunda oyuncunun menajeri Rafaela Pimenta ile bir görüşme üzerinde çalışıyor.

Manchester City'yi Real Madrid korkusu sardı! Gol makinesine görülmemiş maaş teklifi! Takım arkadaşlarını çok kıskandıracak! - Resim : 3

GÖRÜLMEMİŞ MAAŞ TEKLİFİ

İngiliz ekibi haftalık 375 bin pound kazanan futbolcunun maaşını maaşını haftada 500 bin sterline  yaklaşık 570 bin avroya çıkarmak istiyor. Haaland, bu ücreti alırsa takım arkadaşı olan De Bruyne'dan  (375 bin pound) daha fazla kazanmış olacak.