Manchester United 290 milyon euro harcayacak

Kötü bir sezon geçiren Manchester United, Solskjaer'in gelmesiyle ayağa kalkmıştı. Ancak Barcelona eşleşmesi takımın transfere ihtiyacı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Manchester United 290 milyon euro harcayacak
AA

Real Madrid ve Bayern Münih'in hareketli bir yaz transfer sezonu geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Görünen o ki Manchester United da bu ikiliye katılacak.

Kırmızı Şeytanlar'ın transfer için 290 milyon euro harcamayı planladığı haberleri İngiliz basınının gündeminde.

Takımı yeni baştan kurgulamak isteyen Norveçli menajer Ole-Gunnar Solskjaer, taraftarların bu yıl yaşadığı hayal kırıklığını tamir etmeye çalışacak.

Geçen sezon Fred ve Diogo Dalot'u kadrosuna katıp 90 milyon euro'yu transfere harcayan İngiliz ekibi bu kez daha da fazlasını harcayacak.

Takımdan ayrılması beklenen isimler ise Juan Mata, Ander Herrera, Alexis Sanchez, Antonio Valencia, Matteo Darmian ve Marcos Rojo. Bu futbolcuların en genci 29 yaşında. Şu anki kadrosuyla Manchester United, Premier Lig'in en yaşlı 6. takımı durumunda.

Takımı gençleştirecek olan Solkjaer'in transfer listesi de bu amaç doğrultusunda oluşturuldu.

Listede Ajax'dan Matthijs de Ligt'in yanı sıra Dortmund'dan Jadon Sancho, Chelsea'den Callum Hudson-Odoi ve Crystal Palace'tan Aaron Wan Bissaka bulunuyor.

19 yaşındaki Hollandalı De Ligt'in transferi mümkün görünmüyor. Genç oyuncunun Barcelona'ya gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu nedenle Solskjaer defans için Koulibaly ya da Maguire seçeneklerine de yönelebilir.