Manchester United'dan Sancho için çılgın teklif

Son dakika transfer haberlerine göre Manchester United, Sancho için Dortmund'a 89 milyon pound'luk bir teklif sundu. Chelsea ise kalecisi Kepa'yı takımdan göndemeye karar verdi. Leicester City, Maddison'ın sözleşmesini uzattı. İşte son dakika transfer haberleri 28 Temmuz 2020

Manchester United'dan Sancho için çılgın teklif

Manchester United, İngiliz futbolcu Jadon Sancho için Borussia Dortmund'a 89 milyon pound'luk bir teklif sundu. Dortmund ise 110 milyon pound istiyor.

Aston Villa'nın oyun kurucusu Jack Grealish, Manchester United'ın transfer listesine girdi. Ancak oyuncuya ilk 11 garantisi verilmeyecek.

Chelsea, hayal kırıklığına uğradığı kalecisi Kepa Arrizabalaga'yı 50 milyon pound'a satmayı planlıyor. Alternatif yöntem ise oyuncuyu uzun süreli olarak bir kulübe kiralamak. Chelsea Kepa'nın yerini ise Nick Pope ya da Andre Onana ile doldurmayı hedefliyor.

Leicester City başarılı orta saha oyuncusu James Maddison'ın sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı. Oyuncu haftalık 110 bin pound maaş alacak.

Şampiyonlar Ligi vizesini alan Chelsea, Kai Havertz transferi için Bayer Leverkusne ile masaya oturdu.

Crystal Palace, yıldız futbolcusu Wilfried Zaha için gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi. Oyuncunun en ciddi talibi Everton.

Leicester City'nin Şampiyonlar Ligi vizesini alamamasının ardından Ben Chilwell'in Chelsea ya da Manchester United'a transfer olması bekleniyor.

Chelsea, Brezilyalı kanat oyuncusu Willian'ya yeni sözleşme görüşmelerine başlıyor.

Real Betis, Manchester City'nin 32 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Nicolas Otamendi'ye talip oldu. City bu oyuncunun yerine Bournemouth'tan Nathan Ake'yi transfer etmek istiyor.

Barcelona'nın oyun kurucusu Philippe Coutinho, gelen teklifin ardından Arsenal'den düşünmek için süre istedi. Leicester City ve Tottenham da bu oyuncuyla ilgileniyor.

Tottenham, Southampton'dan Pierre Emile Hojberg'in transferini bitirmeye yaklaştı. 15 milyon pound teklif eden Spurs'a karşılık, Southampton 25 milyon pound istiyor.

Championship'e düşen Bournemouth'un menajeri Eddie Howe'un kulüpteki geleceği 48 saat içinde belli olacak.

Alman devi Bayern Münih, Norwich City formasını giyen Max Aarons için 18.3 milyon pound önerdi.

Manchester City, Cardiff City ile sözleşmesi biten defans oyuncusu Cameron Coxe'u bonservissiz kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.