Ronaldo'dan Messi'ye gönderme!

Manchester United'in geçtiğimiz günlerde sözleşmesini sona erdirdiği Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda sahneye çıktığı ilk maçta duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli yıldızın, Portekiz Milli Marşı okunduğu sırada gözleri doldu. Messi detayı ise dikkat çekti.

Ronaldo'dan Messi'ye gönderme!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası H Grubu maçında Portekiz, Gana ile karşılaştı. Portekiz, Gana’yı 3-2’lik skorla geçmeyi başardı.

Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Gana maçıyla birlikte adını tarihe yazdırdı. Dünya Kupası H Grubu maçında Ronaldo 65. dakikada attığı penaltı golüyle geçilmesi zor bir rekorun sahibi oldu.

5 farklı turnuvada fileleri havalandıran ilk oyuncu

37 yaşındaki yıldız bu golle Dünya Kupası tarihinde 5 farklı turnuvada fileleri havalandıran ilk oyuncu unvanını elde etti. Cristiano Ronaldo; 2006, 2010, 2014, 2018 ve 2022'deki turnuvalarda gol atmıştı.

Milli marş sırasında gözyaşlarını tutamadı

Katar'da ilk kez sahneye çıkan ve zor dönemlerden geçen Cristiano Ronaldo, Gana maçı öncesi milli marş okunurken duygusal anlar yaşadı.

Portekizli yıldızın seremoni sırasında gözlerinin dolduğu anlar ekranlara yansıdı ve bu görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Ronaldo'dan Messi'ye gönderme! - Resim : 1

O fotoğraf hakkında yorum

Ronaldo, klasikleşen sevincini yaptığı esnada Messi pankartının arkasında yer aldığı fotoğraf hakkında "Bu fotoğrafı gördüm. Çok güzel." yorumunu yaptı.

Ronaldo'dan Messi'ye gönderme! - Resim : 2