Cinsel taciz canına tak etti, planını yaptı!.. 'Ben de kullanıyorum' diyerek..!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde cinsel tacize uğradığı iddiasıyla eniştesine tarım ilacı enjekte ederek öldüren M.H gözaltına alındı.

Cinsel taciz canına tak etti, planını yaptı!.. 'Ben de kullanıyorum' diyerek..!

Alınan bilgilere göre, olay Sarıgöl ilçesine bağlı Karacali Mahallesi'nde gerçekleşti. S.V. (37) sabah saatlerinde kayınpederinin evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi, S.V.'nin baldızı olan M.H.'yi (24) gözaltına aldı. Genç kadının gece geç saatlerde eve gelen ve kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdüğü S.V.'yi tarım ilacı enjekte ederek öldürdüğü tespit edildi.

S.V.'nin cenazesi incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, eniştesini öldürdüğü iddia edilen M.H.'nin ilk ifadesinde; S.V.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, ses çıkarması halinde babasını da öldüreceğini söylediği belirtildi.

Evlerinin yanında bulunan besihaneye giderek, hayvanlarda kullandıkları şırıngaya tarım ilacı koyduğunu ve S.V.'ye "Çok sinirlisin, bu sakinleştirici bir ilaç. Ben de kullanıyorum" diyerek enjekte ettiğini ifade eden M.H.'nin olayı zor durumda kaldı için yaptığını ve çok pişman olduğunu söylediği kaydedildi.