Mapar Otomotiv çalışanlarının maaşlarını kesintisiz ödeyecek

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, koronavirüsün insan sağlığını tehdit ettiği şu günlerde sorumluluk alınması gerektiğini belirterek çalışanlarının mağdur olmaması için her türlü önlemin alındığını açıkladı.

Mapar Otomotiv çalışanlarının maaşlarını kesintisiz ödeyecek

Şahin'in açıklaması şu şekilde:

"Pandemi ilan edilen küresel salgın koronavirüs 'Kovid-19', insan sağlığının yanı sıra tüm dünyada olduğu gibi ülke ekonomimize de zarar vermektedir. Gün sorumluluk alma, herkesin gücü oranında taşın altına elini koyma günüdür.

Mapar Otomotiv olarak her zaman sorumluluk bilinciyle hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Küresel salgın nedeni ile çalışan sağlığını ve bütünlüğünü korumakla birlikte 2020 yılının sonuna kadar hiçbir çalışanımızı işten çıkarmayacak, maaşlarını kesintisiz ödeyecek ve onların aileleriyle birlikte mağdur olmamasını sağlayacağız.

Unutulmasın insanlık büyük bir sınavla karşı karşıya. El birliği ve etkin mücadele ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Devletimize destek olmak adına her bir bireyin, kurumun ve firmanın gücü oranında sorumluluklarını yerine getireceğine inanıyor ve bu sürece dahil olmasını diliyorum."

Mapar Otomotiv çalışanlarının maaşlarını kesintisiz ödeyecek - Resim : 1