Maraşlı 8. Bölüm full izle

ATV’nin yeni dizisi Maraşlı’ın 8. bölümü yayınlandı. Maraşlı dizisi 8. Son bölüme; "Senin hayatını kurtarmak için katil oldum baba..." sözleri damga vurdu. İşte 1 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Maraşlı 8. Bölüm…

Maraşlı 8. Bölüm full izle

Yeni dizi Maraşlı ilk bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. 1 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Maraşlı dizisinin 8. Son bölümde; Savaş, yüzünde derin yanıklar ile hastaneye kaldırılır. Çok bitkin ve hasta olan Savaş sinir krizi geçirir. Uyandığında verdiği ilk emir "Maraşlı'yı bulun" olur. Babasının yüzüne bakmayan Zeliş, Mahur'a çok yakın davranır. Mahur, Maraşlı'ya ne kadar samimi davransa da Maraşlı ondan uzak durur. Zeliş'in taburcu olmasıyla Mahur, Maraşlı'nın evine gider. Maraşlı'dan şüphelenmeye başlayan Mahur, evi arayarak delil bulmaya çalışır. Sinir krizi geçiren Necati babası Aziz'le ilk kez yüzleşir. Bu yüzleşmede geçmişin karanlık sırları su yüzüne çıkmaya başlar. Maraşlı'ya karşı güveni sarsılan Mahur, ona koruma görevinden kovulduğunu söyler. Herkesten uzaklaşma kararı alan Mahur, yurt dışına gitmeye karar verir. İşte Maraşlı dizisinin 8. bölüm tek parça linki…

Maraşlı 7.Bölümde ne olacak?

Maraşlı ve Mahur, Zeliş’i hastaneye götürürler. Maraşlı, bu hainliği Savaş’ın yaptığından emindir ve onu öldürmeye ant içer. Mahur, Zeliş’in yaşadıklarından dolayı kendini suçlamaktadır. Zeliş artık Maraşlı ile de bir iletişim kurmamaktadır. Maraşlı yıkılır. İlhan ve Ozan, Savaş ile görüşmeye gideceklerdir ve Savaş yapacağı yeni işleri anlatacaktır. İlhan karşı çıkar ama artık tükenmiştir. Bir karar verir ve Ozan’ın evine gider. Nevzat, Savaş’ın maskeli adamlarından birini bulmuştur. Adama işkence ederek bu olayı Savaş’ın yaptığını onaylatır. Maraşlı, Savaş’a adamı ile adrese yalnız gelmesi üzerine bir not gönderir. Mahur, Necati ve İlhan, eski fotoğraf albümlerine bakarlarken Ömer’in fotoğrafını görürler. Necati, Mahur’a, Ömer’le ilgili önemli bir bilgi verir. Mahur ve Maraşlı bu bilginin peşine düşerler. Maraşlı ve Mahur’un öğrendiği gerçek hem Maraşlı hem de Türel ailesi için bomba etkisi yaratacaktır!

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır. Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı’, Alina Boz ise ‘Mahur' karakterine hayat veriyor. Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu (Aziz), Rojda Demirer (Firuzan), Saygın Soysal (Savaş), Cemil Büyükdöğerli (İlhan), Melis İşiten (Dilşad), Serhat Kılıç (Necati), Cihan Yenici (Ozan) yer alıyor.

Maraşlı 8. Bölüm izle

Maraşlı 8. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Maraşlı dizisi konusu nedir?

zel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burak Deniz - Maraşlı
  • Alina Boz - Mahur
  • Kerem Atabeyoğlu - Aziz
  • Saygın Soysal - Savaş
  • Cemil Büyükdöğerli - İlhan
  • Rojda Demirer - Firuzan
  • Melis İşiten - Dilşad
  • Serhat Kılıç - Necati
  • Cihan Yenici - Ozan
  • Neslihan Acar
  • Sinem Akyol
  • Türkü Su Demirel
  • Gizem Kala
  • Bedriye Rosa Çelik