Maraşlı'nın yıldızları Burak Deniz ve Alina Boz'un pozları kıskançlık krizi mi çıkardı?

“Maraşlı” dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz’in partneri Alina Boz’la bir derginin Sevgililer Günü sayısı için verdiği samimi pozlar sevgilisi Didem Soydan’la arasını mı açtı?

Maraşlı” dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ile Alina Boz’un bir derginin Sevgililer Günü sayısı için verdiği pozlar çok konuşuldu. Derginin yayınlamasının hemen ardından Burak Deniz’in sevgilisi Didem Soydan’ın kıskançlık krizine girdiği öne sürüldü. İddiaya göre Burak Deniz, kendisini kıskanan ünlü modelle arasını düzeltmek için evine gitti.

Ancak Didem Soydan, Deniz’i içeri almadı. Sesten rahatsız olan komşular da polis çağırdı. Soydan, sosyal medyada hızla yayılan bu söylentiyi uyanır uyanmaz çektiği videolarla yalanladı.

Didem Soydan aynı akşam Nişantaşı’nda köpeğini dolaştırırken “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Sosyal medya sayfalarından ve YouTube kanalından yaptığı paylaşımlarında özel hayatını gözler önüne seren Didem Soydan’ın “Basınla özel hayatımı konuşmuyorum” demesi ise dikkat çekti. Soydan, ertesi gün yakın arkadaşı Umut Eker’le Nişantaşı’nda bir kez daha kameralara yansıdı.