Kırmızı ışıkta otomobile silahlı saldırı: Ölüler var

Mardin'de akşam saatlerinde kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Olay, 17.50 sıralarında Tepebaşı Mahallesi Hastane Caddesi kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen 55 BR 121 plakalı hafif ticari aracın yanında duran araçtan inen saldırganlar, uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırganlar geldikleri araçla kaçarken, kurşunların isabet ettiği hafif ticari araçtaki Seyfettin ve Lütfullah Solhan olay yerinde hayatını kaybetti, yoldan geçen G.K. adlı kadın da yaralandı. 

 

Kırmızı ışıkta otomobile silahlı saldırı: Ölüler var - Resim : 1

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan G.K., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, Seyfettin ve Lütfullah Solhan’ın cansız bedenleri, otopsi için morga götürüldü. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kırmızı ışıkta otomobile silahlı saldırı: Ölüler var - Resim : 2

SİLAHLA ATEŞ AÇTI
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen hafif ticari araçta bulunan kişilere yönelik düzenlenen silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kırmızı ışıkta bekleyen 55 BR 121 plakalı hafif ticari araca, başka bir aracın yaklaştığı, içerisinden çıkan şüphelilerin silahla ateş açarak, tekrar araca binip hızla uzaklaştıkları görülüyor.

Kırmızı ışıkta otomobile silahlı saldırı: Ölüler var - Resim : 3

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Saldırıda hayatını kaybeden Seyfettin Solhan ve Lütfullah Solhan’ın ilçedeki bir kargo şubesinin sahipleri, yaralanan G.K. isimli kadının da şubenin çalışanı olduğu öğrenildi. Saldırı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.