Maria ile Mustafa dizisi 15. Bölüm Fragmanı izle, "Dünya bir yana, evlat bir yana!"

Pazar günleri ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maria ile Mustafa dizisinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Görkem, Kudret’le tanışır. Ona imalı bir şekilde çocuklarını çok sevdiğini anladığını söyler. Kudret’de, dünya bir yana onların bir yana olduğunu söyler.

Maria ile Mustafa dizisi 15. bölümü ile 13 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de ATV'de olacak.

Maria İle Mustafa Dizisi Son Bölüm Özeti

Galip’in koyduğu bomba patlar. Orada annesi ve babası ölür. Gonca, Eda’nın intihar ettiğini Galip’e söyler. O bu haberle yıkılır. Gonca, hemen bir plan yapıp patlamayı Eda’nın üzerine atmanın yolunu bulur. Onun cesedini Mustafa’nın evine götürüp ve yanına da patlamayı yaptığını sonrasında intihar ettiğini kanıtlayan bir mektup koyarlar. Patlama Eda’nın üzerine kalır. Öldüğü için de polis fazla araştıramaz.

Şahin, ağır yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Maria ise, patlamada bebeğini kaybettiğini öğrenir. Şahin, sürekli Çiçek’i sayıklar. İclal Kudret’e, Çiçek’i ve bebeğinin kendisinin gönderdiğini itiraf etmek zorunda kalır. Kudret hemen Çiçek’i buldurup getirtir. Ama Çiçek, Kudret’ten üzerine bir ev yapmasını ister. O da mecbur kalıp ona bir ev alır. Şahin, hastaneden çıktıktan sonra da onları o eve gönderir.

Maria, bebeğini kaybettikten sonra içine kapanır. Mustafa, onun yemek yapmayı sevdiğini bildiği için onu tekrar hayata döndürmek için bir otele ortak olur. Restoranı da Maria’yaya açar. Görkem, Mustafa’yla ortak olmasının altında başka planları vardır.