Marka güzellik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu

Elit Medya Group tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen ‘Yılın Marka Güzellik Ödülleri’, önceki akşam Sheraton İstanbul City Center'de sahiplerini buldu.

Marka güzellik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu

Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı geceye yaklaşık 250 davetli katıldı. Ödül töreninde beyaz kostümüyle sahne alan ve eski sevgilisi Cem Belevi ile barıştığı iddia edilen İrem Derici ‘Gelin olmuş gidiyorum’ sözleriyle yine gündeme damgasını vurdu.

Sahne öncesi kısa bir röportaj veren İrem Derici “Marka desen, endam desen, güzellik desen hepsi var, full paket. Şaka bir yana çok özel bir akşam. Burada bulunmamın en önemli sebebi ‘Kadına Şiddete Hayır’ mesajıyla yapılan bir organizasyon olması. Kesinlikle gelmem gerektiğini düşünerek masumiyetin sembolü olarak beyazlarımı giydim. Biliyorsunuz çok masumumdur” diyerek espri yaptı.

Marka güzellik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu - Resim : 1

İrem Derici: Gelin olmuş gidiyorum

"Çok fena aldatıldım" diyerek gündeme bomba gibi düşen İrem Derici’nin meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisine ikinci bir şans verme kararı aldığı iddia edilmişti. Basın mensupları “Cem Belevi ayrı kaldığınız 96 güne 96 gül gönderme olayını hem onayladı hem de onaylamadı, topu size attı’ diye hatırlatmada bulununca Derici ‘Ben topu geri atayım, öyle yıllar geçsin. 10 yıldır hiç yapmadığım bir şey yapacağım. Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Evet, ilk defa oluyor. Alıştınız tabii benim ağız ishal. Konuşmayacağım, bugün sahnede beyaz melek gibi süzüleceğim” sözleriyle suskun kalmayı tercih etti

Röportaj sonrası sahneye çıkan İrem Derici ‘Gelin olmuş geliyorum’ diye yorum yapınca sunucular Özlem Yıldız ve Murat Parasayar’ın konunun üzerine gitmesi sonrasında ‘Ay yok ayol, ne gerek var’ diyerek geri adım attı.

Onur Durmaz'dan duygulandıran konuşma

Yargı dizisindeki ‘Engin’ rolüyle ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Onur Durmaz: “Çok onore oldum. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, bugünlere gelmem kolay olmadı. İnanılmaz çalıştığım, tabiri caizse aç kaldığım dönemler oldu. En iyisi ortaya çıkana kadar elimden geleni yaptım, çalışmaya devam ediyorum. Henüz bir yere geldim demem. ‘Öldünüz mü, katilin kim?’ sorularına alıştım. Spoiler vermiyorum kimseye. Kulüp ve Yargı’da muhteşem isimlerle çalışma şansı yakaladım. Sette hemen her gün yeni bir şey öğrendim, çok güzel kazanımlarım oldu.” dedi.

Durmaz “Bir gün umarım kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin, insana hatta canlıya şiddetin olmadığı, hak görülmediği, meşrulaşmadığı bir güne ve ülkeye uyanırız” cümleleriyle herkesi duygulandırdı.

50 kadına istihdam sözü

Geceye katılan iş kadınlarından Nazlı Certel ise örnek bir davranışta bulunarak 2023’ün sonuna kadar şiddet mağduru 50 kadını istihdam edeceğini açıkladı.

Gecede ödül alanlar

En iyi çıkış yapan oyuncu: Onur Durmaz
Yılın şairi: Ahmet Selçuk İlkan
Yaşam boyu meslek onur ödülü: Fırat Aydınus
En iyi düet: İrem Derici - Genco Ecer - Konu o olunca
Yaşam boyu onur ödülü: Gülden Karaböcek