Markette iğrenç olay! Kadın sinir krizi geçirdi

Kocaeli'nde bir markette yaşanan iğrenç mastürbasyon olayının ardından, üzerine sıvı bulaşan kadın sinir krizi geçirerek tişörtünü yırttı.

Markette iğrenç olay! Kadın sinir krizi geçirdi

Başkale'de eşi ile markete alışverişe gelen genç kadının başına akla hayale gelmeyecek iğrenç bir olay geldi. Ovacık mahallesinde eşi ile ayrı ayrı reyonlarda alışveriş yapmaya başlayan H.S adlı genç kadın tişörtünde bir ıslaklık hissederek, eşinin yanına giderek tişörtünü gösterdi. Tişörtteki sıvıdan şüphelen adam eşi ile birlikte market sahibini güvenlik kamerasını izlemek istediğini söyledi.

Görüntüyü izleyen kadın kriz geçirdi

Görüntülerde kadının markette kadının peşinden dolaşan bir adamın mastürbasyon yaptığı görününce kadın sinir kirizi geçirdi. Üstündeki tişörtü yırtmaya başlayan kadını eşi sakinleştirdi. 

H.S. daha sonra polis merkezine giderek şikayette bulundu. Polise şikayette bulunan H.S., bu kişinin arkasında sağa sola gittiğini, ancak yanına yaklaştığını fark etmediğini söyledi. H.S., incelenmek üzere tişörtü polise teslim etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.