Marmara'ya yüzde 89.98.99 çarşamba gecesi giriş yapacak... Tarih verildi... Cumartesi günü bir anda zıplayacak, her yeri saracak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimize çarşamba günü gece saatlerinde giriş yapan bir çöl tozu sistemi hakkında bilgi verildi. Cumartesi günü tavan yapması bekleniyor. Sıcaklıklarla birlikte de artışa geçecek.

Marmara'ya yüzde 89.98.99 çarşamba gecesi giriş yapacak... Tarih verildi... Cumartesi günü bir anda zıplayacak, her yeri saracak

Kuzeybatı üzerinden hızla çöl tozunun yaklaştığı Marmara bölgesindeki illerimize peş peşe uyarılar verildi... 

Çarşamba gece saatlerinden itibaren kuzey üzerinden Marmara'ya giriş yapacak olan çöl tozlarının, cuma ve cumartesi günü Afrika sıcaklarının da etkisiyle her yeri sarması bekleniyor. 

Yüzde 89 oranında artık etkisini göstermesine kesin olarak bakılan sistem nedeniyle alerjisi olan vatandaşlar zarar görebilir. 

PAZAR ZAYIFLAYACAK

Çöl tozlarının pazar günü geceden itibaren sıcaklıkların etkisini kaybetmesiyle birlikte çöl tozlarının da yurdumuzdan çıkması bekleniyor.