Olaylı Fransa deplasmanından Aslan lider döndü!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında Galatasaray, Fransa temsilcisi Marsilya ile 0-0 berabere kalarak grupta liderliğe yükseldi. İlk yarının sonlarına doğru ise sahaya atılan meşaleler nedeniyle oyun yaklaşık 8 dakika durdu.

Olaylı Fransa deplasmanından Aslan lider döndü!

Galatasaray , UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Marsilya'ya konuk oldu. Lazio’yu mağlup ederek Avrupa Ligi’ne lider başlayan Galatasaray, zirvedeki yerini korumak için Marsilya deplasmanına çıkmıştı. Sarı-Kırmızılı ekip kritik maçtan beraberlik çıkarmayı başardı. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Olaylı Fransa deplasmanından Aslan lider döndü! - Resim : 1

Bu sonuçla temsilcimiz puanını 4'e yükselterek, 2. haftayı da lider kapattı. Marsilya ise Moskova beraberliğinin ardından Galatasaray'la da yenişemedi ve 2 puanla haftayı 3. sırada kapattı.

"Sakin"

Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarında ise sahaya atılan yabancı madde nedeniyle oyun bir süre durakladı. Taraftarlara yapılan anons ve Fatih Terim'in Galatasaraylı taraftarlara giderek, "Sakin" olun işareti ile gerginlik sonlandı. Karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

 

Olaylı Fransa deplasmanından Aslan lider döndü! - Resim : 2