Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Marsilya ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Marsilya - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Marsilya - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Marsilya ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Grup A 2. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Marsilya Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? Marsilya Galatasaray maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Marsilya - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MARSİLYA VE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Marsilya - Galatasaray maçı 30 Eylül Perşembe akşamı Orange Velodrome Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Galatasaray saati ile 22:00’de başlayacak ve EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

MARSİLYA VE GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Ligi 4.hafta Marsilya ve Galatasaray maçının hakemi henüz belli olmadı.

Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 1

MARSİLYA VE GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

MARSİLYA: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Dimitri Payet, Cengiz Ünder, La Fuente

GALATASARAY: Fernando Muslera, Deandre Yedlin Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu