Maslak'ta güpegündüz iş yeri baskını!

İstanbul Maslak Atatürk Oto Sanayi’de yaklaşık 10 gün önce yaşanan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. 15-20 kişilik bir grup iş yerini sopalarla basıp camı çerçeveyi indirirken, saldırıya uğrayan taraf şikâyetçi olmadı

İstanbul Maslak Atatürk Oto Sanayi’de yaklaşık 10 gün önce yaşanan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Akraba iki işyeri sahibi ve yakınları arasındaki "yanlış anlaşılmadan" kaynaklanan tartışma ailenin diğer fertlerinin de katılımıyla büyüdü. Sopalarla işyeri basmaya kadar varan tartışmada taraflar şikâyetçi olmadı.

Sarıyer Maslak Atatürk Oto Sanayi’de meydana gelen olayda, bir tamircide çalışan şahıslarla başka bir iş yerinde çalışan kişiler arasında tartışma yaşandı. Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden kapandı.

Bir süre sonra taraflardan biri ellerinde sopalar bulunan kalabalık bir grupla, tartıştıkları iş yerini bastı. Öğle saatlerinde yaşanan baskın anı çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Görüntülerde koşarak işyerine doğru giden 15 - 20 kişilik grubun tamir edilmek için bekleyen araçların camlarını kırdığı, sopalarla kaportalarına hasar verdiği görülüyor. İş yerinin içinde de saldırılarını sürdüren grup, polisin olay yerine gelmesiyle duruyor.

Saldırıya uğrayan iş yeri sahibinin, olayın "yanlış anlaşılmadan" kaynaklandığını söyleyerek saldırgan şahısların akrabaları olduğu gerekçesiyle şikayetçi olmadığı öğrenildi.